Nieuwe catalogus SLV


Nieuwe catalogus SLV
04-10-2017 8:30
Medio oktober wordt de Big White 2018 catalogus van SLV Nederland gepresenteerd. Het jaar 2018 zal voor SLV een speciaal tintje hebben, omdat het 10-jarig jubileum van de catalogus wordt gevierd. De “grote witte” catalogus met het verlichtingsassortiment van het Duitse merk is volgens het bedrijf al jaren een begrip in de markt.

Net als voorgaande edities bevat de nieuwste uitgave veel nieuwe producten en innovaties. De aanbieder spreekt van meer dan vijfhionderd nieuwigheden. "In het bijzonder op het vlak van hoogwaardige verlichting voor buiten, hotels, winkels en kantoren."

De Big White 2018 is de meest omvangrijke catalogus in de historie van SLV, met meer dan duizend rijk geïllustreerde pagina’s. "Het vormt een onmisbaar gereedschap voor elke elektrotechnisch installateur, lichtplanner, interieurontwerper en architect. Naast de toevoeging van de extra pagina’s, is de volgorde en indeling van de technische gegevens is verder
geoptimaliseerd. De belangrijkste voordelen en kenmerken per product zijn direct te zien, alsmede in welke kleuren en andere varianten een product leverbaar is."

In de catalogus is bijzondere aandacht voor het MIX & MATCH concept van SLV, waarmee volgens de woordvoerder  iedereen eenvoudig en flexibel zijn eigen stijl en sfeer in verlichting kan samenstellen. "Maar ook voor het groeiend aantal 'Dim to warm'-producten, waarbij de kleurtemperatuur van het licht warmer wordt naarmate men verder dimt."

"Steeds meer armaturen zijn draadloos te besturen met het Valeto Smart Home Systeem. Verder leest u over de materialen die de producten een uniek karakter geven en ontmoet u de internationale designers die de producten ontwerpen. En tenslotte nog een voordeel: dankzij de groei van SLV als wereldwijd merk, kunnen veel producten tegen steeds betere prijzen worden aangeboden."
 

Deel op Social Media<< October 2017 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >