Makro in LED-licht


Makro in LED-licht
20-09-2017 8:30

De Makro in Nieuwegein als eerste Nederlandse vestiging volledig uitgerust met innovatieve LED-verlichting. Dat meldt verlichtingaanbieder Trilux.

"Voor wie wel eens in een oudere Makrovestiging is geweest, gaat er een wereld open bij het betreden van de gerenoveerde vestiging in Nieuwegein", aldus een zegsman namens Trilux. "Een nieuwe presentatie van de producten, een netwerkplein met verse koffie en belegde broodjes en een hoge mate van toegankelijkheid voor ‘de gewone consument’.

“We hebben samen met Makro de transitie ingezet van een traditionele groothandel naar een nieuwe winkelformule. Waarin producten anders gepresenteerd worden en waar sfeer en beleving een belangrijke rol spelen”, aldus Lex Visser, Key Account Manager Retail Lighting bij Trilux.

“Dit is de eerste Makrovestiging welke volledig is uitgerust met professionele LED-armaturen”, zo vervolgt Visser zijn verhaal. “Een ontzettende eer voor Trilux om deze primeur te verzorgen.” Maurice Loozen, Facility Manager binnen Makro, haakt hierop in. “De keuze voor LED was eigenlijk snel gemaakt. De berekeningen die wij vooraf met elkaar hebben gemaakt lieten zien dat de investering in dit complete lichtconcept, dankzij de besparingen op energie- en onderhoudskosten, binnen twee tot drie jaar is terugverdiend.”

www.trilux.nl
 

Deel op Social Media<< September 2017 >>
MonTueWedThuFriSatSun
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >