SLD-lezingen over wetenschap en vernieuwing


SLD-lezingen over wetenschap en vernieuwing
10-05-2017 8:30

Nieuws van de Stichting Living Daylights (SLD). De tentoonstelling Daglicht in Architectuur wordt gecombineerd met een lezingprogramma. Op 18 mei vindt de derde lezingenavond plaats van de Stichting Living Daylights. De avond in het Borneo Architectuur Centrum staat dit keer geheel in het teken van Wetenschap en Vernieuwing.

Tijdens de avond zijn er drie sprekers. het betreft docent Marcel Bilow van de TU Delft, daglicht-afstudeerders Teun Kruip & Frederique Sanders en architect Walter van Dijk van NL Architects.

Marcel Bilow is hoofd van het Bucky Lab van de TU Delft. Bilow vertelt over de hands on-aanpak en over het bijzondere PD Lab van de TU, dat 12 mei haar deuren opent.
Frederique Sanders heeft onderzoek gedaan naar twee vitale trends binnen de architectuur: de toenemende vraag naar zonnecellen op gebouwen én de toenemende vraag naar natuurlijk licht in gebouwen. Sanders heeft een vernieuwend daksysteem ontwikkeld waarin beide trends zijn geïntegreerd.
Teun Kruip belicht zijn afstudeerproject met als onderwerp een depressiekliniek waar cliënten twee tot twaalf maanden worden opgenomen.
Architect Walter van Dijk – oprichter van NL Architects – vertelt hoe daglicht een leidende rol kreeg in het ontwerp van turnzaal Nieuw Welgelegen.

De avond begint op 18 mei om 20:00 uur in het BAC aan het R.J.H. Fortuynplein 4 in Amsterdam. Aanmelden is noodzakelijk gezien het aantal zitplaatsen. 

www.livingdaylights.nl

Deel op Social Media  

<< May 2017 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >