Internationaal Daylight Symposium in Berlijn


Internationaal Daylight Symposium in Berlijn
12-04-2017 13:30

Aanbieder Velux houdt dit jaar alweer voor de zevende keer een internationaal daglichtsymposium. Het Daylight Symposium vindt op 3 en 4 mei 2017 plaats in Café Moskau in Berlijn. Het thema van het symposium is dit jaar ´Healthy & Climate-Friendly Architecture – from knowledge to practice´. 

`Het is cruciaal dat we nadenken over de manier waarop we het ontwerp van onze woningen, kantoren, scholen, openbare plaatsen en steden uitvoeren", aldus een woordvoerder. "Hoe kunnen architectuur en daglicht samenwerken om onze zintuigen te stimuleren? Kunnen we een nieuw paradigma voor de architectuur creëren en een manier vinden om te leven aan de hand van inzichten uit onderzoeken op het gebied van verlichting, gezondheid en bouwkunde? Wat zijn de mechanismen om kennis over te dragen vanuit onderzoek naar de praktijk, en hoe kunnen deze worden versneld door middel van beleid?"

Deze vragen zullen worden behandeld en besproken door middel van presentaties van wetenschappelijke onderzoeken, de ervaringen en standpunten van bouwkundigen, architecten en beleidsmakers - die een scala van aspecten in relatie tot het gebruik van daglicht, mensen, politiek en economie met u willen delen. Keynote sprekers tijdens het symposium zijn onder andere Stefan Behnisch (Behnisch Architecten), Omar Ghandi (Architectural League van New York), Martine Knoop (Technische Universität Berlijn), James Carpenter (James Carpenter Design Associates) en Marilyne Andersen (School of Architecture, Civil and Environmental Engineering of EPFL, Zwitserland en oprichter van het MIT Daylighting Lab).

www.velux.com

Deel op Social Media<< April 2017 >>
MonTueWedThuFriSatSun
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >