Megaman toont noviteiten in Hong Kong


Megaman toont noviteiten in Hong Kong
27-10-2016 9:20

Tijdens de Hong Kong International Lighting Fair, die vandaag van start gaat en loopt tot en met 30 oktober, presenteert Megaman innovatieve LED- en lichtproducten. De beurs vindt plaats in het Hong Kong Convention & Exhibition Centrum, waar Megaman een stand heeft in hal 1. De beurspresentatie van Megaman richt zich op drie thema’s, te weten Ingenium Smart Lighting, Tecoh Led componenten en Retail Lighting.Bezoekers kunnen de draadloze besturing van Megamans geavcanceerde Ingenium Blu en Ingenium ZB Smart Lighting Solutions ervaren, die geschikt zijn voor zowel huiselijke als commerciële doeleinden, te gebruiken in nieuwbouw als ook oudere gebouwen. Met de smart device, of met één van de afstandsbedieningen, kunnen bezoekers de gewenste verlichtingssfeer creëren. Megaman toont daarnaast een uitgebreid assortiment LED-armaturen en lampen, ‘die zijn geoptimaliseerd voor dagelijks gebruik gekoppeld aan optimale prestaties’, zoals het begeleidend persbericht meldt.

Tecoh Led componenten bestaat uit een breed scala van Led Light Engines en modules. Het Megaman Tecoh portfolio kent een brede range uitvoeringen en is daardoor geschikt voor vele toepassingen.

De retail-afdeling bootst een trendy fashion boutique na met voorbeelden van hoe retail verlichtingstoepassingen een uitnodigende sfeer creëren voor klanten, en hoe ze de ervaring van klanten verbeteren, met als uiteindelijke doel invloed te hebben op het koopgedrag.

www.megaman.cc/HKLF2016

 


Deel op Social Media
<< October 2016 >>
MonTueWedThuFriSatSun
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >