NEN kiest voor Organic Response van Feilo Sylvania


NEN kiest voor Organic Response van Feilo Sylvania
08-09-2016 14:30

NEN heeft voor de renovatie van hun kantoorpand te Delft gekozen voor een verlichtingsinstallatie met LED-armaturen van Feilo Sylvania, uitgerust met Organic Response. Eerder deze zomer ondertekenden Edwin van der Zijden van Koninklijke NEN op het Feilo Sylvania hoofdkantoor in Londen, samen met Patrick Stevens van Relighting en Marco Brugman van Feilo Sylvania, de officiële overeenkomst.Van links naar rechts: Marco Brugman (Feilo Sylvania), Edwin van der Zijde (Koninklijke NEN) en Patrick Stevens (Relighting - Mijn Onderneming Duurzaam).

De aanbesteding van het project werd gewonnen door een samenwerking tussen het platform Mijn Onderneming Duurzaam en haar partner Relighting. Aan de hand van de Organic Response-oplossing, na een gezamenlijke presentatie en ondersteund door een uitgekiend lichtplan van Feilo Sylvania heeft NEN deze keuze gemaakt.

De overeenkomst betreft zo’n duizend Rana LED-armaturen van Sylvania, uitgerust met Organic Response. NEN kiest resoluut voor een totaaloplossing, inclusief het Feilo Sylvania Smart Lighting Portal, een gebruiksvriendelijk webplatform dat de voordelen van het lichtregelsysteem uitbreidt en verbindt met het slimme gebouw. De portal biedt een krachtige nieuwe tool voor gebouweigenaren, dankzij de PIR-sensor die is ingebouwd in elk Organic Response-armatuur, waardoor ze via heatmapping toegang krijgen tot informatie over wie aanwezig is, wat de bezettingsgraad is, et cetera. Hiermee kunnen de minder gebruikte gebieden in het gebouw geïdentificeerd worden, waardoor kosten voor schoonmaak en beveiliging geoptimaliseerd kunnen worden. De portal stelt de facility manager ook in staat om het energieverbruik van elke armatuur in het pand te analyseren en beschadigde armaturen tijdig op te sporen.

NEN streeft met deze installatie naar een energieneutraal kantoorpand, en wil met de Organic Response-oplossing een maximale energiebesparing en een optimaal gebouwmanagement realiseren.
 

https://www.nen.nl/

http://www.mijnondernemingduurzaam.nl

http://www.feilosylvania.com/nl-nl/

http://www.relighting.nlDeel op Social Media 

 

<< September 2016 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >