Succesvol NSVV-congres


Succesvol NSVV-congres
17-06-2016 9:50

Op 15 juni vond voor de eerste maal het NSVV Licht Congres Indoor plaats bij Euretco in Hoevelaken. "Onder leiding van dagvoorzitter Aat Klompenhouwer verliepen de inspirerende lezingen goed volgens planning en hadden we een zeer geïnteresseerd publiek." Het Congres had ook een internationaal karakter met sprekers als  Nilgün  Olguntürk, Robert Müller en Alex Klein.

Een reactie van één van de bezoekers: “Gisteren in Hoevelaken voor het eerst kennisgemaakt met NSVV.Zeer interessante en goede sprekers gehoord. Soms wel jammer dat een spreker maar een half uur heeft. Naar bijvoorbeeld Robert Müller had ik wel een uur willen luisteren en zijn voorbeelden willen zien."

Een onverwacht intermezzo kwam van de NEN, die het podium gebruikte om het eerste exemplaar van de nieuwe Nederlandse Norm  NEN 1891:2016 NL ‘Meten van Verlichtingsprestaties’ te overhandigen aan NSVV-voorzitter Rob Metz. De vertaling van deze norm is mede tot stand gekomen door een werkgroep van de NSVV bestaande uit Rienk Visser, Paul Settels en John Knapen. Rob Metz greep de gelegenheid aan om zijn dank uit te spreken aan deze werkgroep en de NEN. Hij was zeer vereerd dat hij dit eerste exemplaar kreeg uitgereikt.

Met medewerking van het Kernteam Indoor werd het Daglicht Manifest voor het voetlicht gebracht. Met dit manifest wil de NSVV de bewustwording en het belang van daglicht verder onder de aandacht brengen.

Het gehele programma is na te lezen op de site van de Nederlandse Stichting voor Verlichtingskunde (NSVV), alwaar vanaf 21 juni ook de presentaties zijn te downloaden.

http://www.nsvv.nl/programma-nlci-2016/

Deel op Social Media<< June 2016 >>
MonTueWedThuFriSatSun
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >