NSVV-congres op stapel


NSVV-congres op stapel
20-01-2016 9:06

Morgen, donderdag 21 januari vindt in Hoevelaken het jaarlijkse NSVV-congres plaats. "Hét congres voor iedereen die werkt met openbare verlichting. Het thema dit jaar is: Energiebesparing in een ander licht", aldus de NSVV.

"Het juiste licht op het juiste moment op de juiste plaats. Dat is waar de NSVV zich al ruim 75 jaar sterk voor maakt. Het Nationaal Lichtcongres van de NSVV is vanaf 2016 gesplitst in een Nationaal Congres Openbare Verlichting in januari en een Nationaal Congres Binnenverlichting op 18 juni 2016. Er is uitgebreid aandacht voor de laatste inzichten en ontwikkelingen met als uitgangspunt: verlichting in Nederland naar een hoger niveau tillen."

Het thema van dit jaar – Energiebesparing in een ander licht – is actueler dan ooit, nu alle overheden werken aan het verduurzamen van hun openbare verlichting in het kader van onder andere het Energieakkoord en de Klimaattop. Dyana Loehr is coördinator Energieakkoord-doelstellingen openbare verlichting bij Rijkwaterstaat en monitort de stand van zaken van de Energieakkoord-doelstellingen voor openbare verlichting (OVL) en verkeersregelinstallaties (VRI's). Tijdens het congres presenteert zij de resultaten van de monitoring tot en met 2015.

“Het gaat dan over de landelijke energiebesparing in OVL en VRI's, het percentage energiezuinige OVL en het gaat over OVL met slim energiemanagement”, zegt Loehr. “Het Nationaal Congres OVL heeft de primeur van de uitkomsten. De individuele resultaten worden in de week na het congres naar alle deelnemende overheden gemaild.”

De bedrijvenmarkt presenteren verschillende bedrijven uit de OVL-markt hun oplossingen en noviteiten voor veilig, functioneel en duurzaam licht in de samenleving. Deze markt biedt bedrijven, overheden en kennisinstellingen de mogelijkheid om zich te presenteren. Er zijn nog enkele standruimtes beschikbaar.

www.nsvv.nl

Deel op Social Media 

<< January 2016 >>
MonTueWedThuFriSatSun
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >