Zumtobel partner van MakeHappen! Inspiration Day


Zumtobel partner van MakeHappen! Inspiration Day
25-09-2015 14:14

Zumtobel is partner van de ‘MakeHappen!’ Inspiration Day op 9 oktober. Deze dag, georganiseerd door de branchevereniging van Nederlandse architectenbureaus (de BNA), heeft als doel de internationale business voor (landschaps)architecten en stedenbouwers te bevorderen. De BNA en Zumtobel ondertekenden onlangs de samenwerkingsovereenkomst voor dit evenement.

Zumtobel is met wereldwijde vestigingen en services een partner die aansluit bij het internationale thema van de MakeHappen! Inspiration Day. De onderneming hecht veel belang aan internationale contacten en is vertegenwoordigd in meer dan vijftig landen. De BNA en Zumtobel zien deze overeenkomst als opstap naar verdere toekomstige samenwerking. Rogier van der Heide, CDO & CMO van Zumbtobel, spreekt als een van de keynotes op MakeHappen! Inspiration Day.

Dit jaar organiseert BNA International voor het eerst de MakeHappen! Inspiration Day. Het evenement richt zich op architecten, stedenbouwkundigen en andere ruimtelijke disciplines en staat volledig in het teken van internationaal ondernemen. Kennisuitwisseling en het opdoen van inspiratie en contacten staat centraal. Met de MakeHappen! Inspiration Day wil de BNA ondernemers met internationale ervaring en starters bij elkaar brengen.
 

Deel op Social Media

 

<< September 2015 >>
MonTueWedThuFriSatSun
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >