Trainingssessie van NLA


Trainingssessie van NLA
29-06-2015 8:30

Brancheorganisatie Nederlandse Licht Associatie (NLA) constateert een toenemende behoefte aan informatie over wet- en regelgeving vanuit de Nederlandse fabrikanten en leveranciers van professionele lichtarmaturen, lichtbronnen en voorschakelapparatuur. Daarom neemt de organisatie het initiatief voor een trainingssessie voor haar leden, maar ook voor niet-lidbedrijven met medewerking van de Nederlandse Voedsel- en Waren Autoriteit (NVWA), Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) en DEKRA Certifications.

De sessie wordt gehouden op vrijdag 25 september 2015 van 10.30 tot 15.00 uur in het Auditorium van het kantoorgebouw van Philips Nederland aan de Boschdijk 525 in Eindhoven. ILT voert in de komende periode een groot aantal controles op bij verlichtingsbedrijven, zodat het tijdens de trainingssessie zeker mogelijk zal zijn het een en ander over de resultaten hiervan te presenteren, aldus ILT. Daarnaast zal in het algemeen iets over de ILT-aanpak bij toezicht/handhaving worden gepresenteerd.

Gezien de Europese dimensie zal de stof deels in het Engels zijn. De voertaal is uiteraard Nederlands. Er zijn verschillende programmaonderdelen; na ieder blok is er de mogelijkheid tot het stellen van vragen. Het programma zal worden onderbroken door een lunch. "Zodra de tijdsindeling met de inleiders van de medewerkende organisaties overeen is gekomen, zult u een uitnodiging en definitief programma met aanmeldingsmogelijkheid via webregistratie worden toegestuurd. Aan deelname zijn voor leden en hun medewerkers geen kosten verbonden. Niet-leden en hun medewerkers betalen een bijdrage van 250 euro per persoon (inclusief lunch en documentatiemateriaal). Deze betaling wordt in mindering gebracht op de contributie, wanneer het bedrijf in kwestie vóór 1 januari 2016 lid wordt van de NLA."

www.nla.nl

Deel op Social Media 

<< June 2015 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >