Osram verlicht Songfestival


Osram verlicht Songfestival
22-05-2015 8:20

Osram is dit jaar de officiële lichtpartner van het Eurovisie Songfestival. De lichtfabrikant is verantwoordelijk voor het overgrote deel van de verlichting.

De show bevat verlichting van de Italiaanse Osram-dochter Clay Paky, die het Eurovisie Songfestival en haar sterren zal veranderen in een visueel aantrekkelijk en glorieus spektakel. "De producten van deze event lighting specialist hebben een uitstekende reputatie en worden al jaren veelvuldig gebruikt voor shows als van Kylie Minogue en Robbie Williams", aldus een woordvoerder.

De verlichting zal worden gebruikt in de “Stadthalle” voor zowel de halve finales als finales. ”We veranderen het grootste entertainmentspektakel ter wereld in het grootste lichttechnologische event met onze lichtsystemen.” vertelt Hans Joachim Schwabe, CEO Osram Specialty Lighting. “We willen de show neerzetten als een onvergetelijk event voor het publiek.”

Voorts presenteert Osram zijn Lightify LED lichtsysteem in het 'Eurovision Village' in het centrum van de stad. Daar worden meer dan 20.000 bezoekers verwacht om het festival op grote schermen te kunnen meebeleven. "Met een gratis app op smartphone of tablet kan eigen lichtcontrole op een unieke manier worden uitgeprobeerd, door deze app te gebruiken om te stemmen en zo je voorkeur te laten zien per deelnemer gedurende de finale op een schaal van 1 tot 12. De resultaten van het stemmen met deze app, zullen worden vertaald naar kleur en het 'Eurovision Village' zal baden in het licht van de gekozen kleur. Rood licht betekent het maximaal aantal punten en blauw licht juist de andere kant, slechts 1 punt." 

“Het Eurovisie Songfestival is een ideaal platform voor Lightify. Jongeren kunnen nu licht gebruiken om een extra stimulans en emotionele lading te geven aan dit belangrijke event.” zegt Timon Rupp, hoofd van Lightify Innoventure bij Osram. “Osram laat met Lightify zijn innovatiekracht zien.”

www.osram.nl


Deel op Social Media 
 

<< May 2015 >>
MonTueWedThuFriSatSun
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >