Aura Light neemt armaturenfabrikant Zobra over


Aura Light neemt armaturenfabrikant Zobra over
10-03-2015 9:00

De Zweedse lichtfabrikant Aura Light heeft Zobra overgenomen, een Zweedse lichtfabrikant die indoor en outdoor armaturen ontwikkelt voor diverse toepassingen, zoals scholen, kantoren, retail en straatverlichting. Deze acquisitie is een belangrijke stap voor het bedrijf om een complete leverancier te worden op het gebied van energie-efficiënte lichtoplossingen.

Zobra ontwikkelt, produceert en verkoopt armaturen die toegepast kunnen worden in openbare ruimtes. Het bedrijf biedt een breed assortiment van armaturen aan voor zowel indoor als outdoor en focust hierbij op een innovatief design van het product. Zobra’s hoofdkantoor is gevestigd in Vimmerby in Zweden waar ook de productie plaatsvindt. Het bedrijf heeft in korte tijd een behoorlijke groei doorgemaakt en heeft hier erkenning voor gekregen van de markt.

"Deze acquisitie is een belangrijke stap in de groeistrategie van Aura Light. We zien een toename van de vraag naar complete lichtoplossingen bij onze klanten. Het is voor ons belangrijk om een totaalleverancier te zijn, waarbij we lichtbronnen, sensoren en armaturen aanbieden van de hoogste kwaliteit”, zegt Martin Malmros, CEO Aura Light International AB.

Tegenwoordig biedt Aura Light een uitgebreide product portfolio met Long Life lampen, LED-oplossingen, armaturen en LMS. In 2012 heeft Aura Light IQ Sensortech overgenomen, een leverancier van lichtregelsystemen. Zobra heeft in 2010 Noral overgenomen, een sterk merk in outdoor armaturen.

 

<< March 2015 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >