Succesvol event Velux


Succesvol event Velux
05-12-2014 8:00

Op 2 en 3 december genoten ruim 3000 zakelijke relaties van Velux Nederland van een speciaal evenement. Met als thema ‘Velux geeft je energie’, kregen de aanwezigen onder het genot van een hapje en drankje in één avond een overzicht van de nieuwste producten, een kijkje achter de schermen van Velux Nederland en als afsluiter een optreden van de band Bløf.

“De afgelopen twee avonden hebben we ruim 3.000 gasten mogen verwelkomen. Voor ons een unieke gelegenheid om onze productnoviteiten te tonen, maar vooral om relaties kennis te laten maken met de mensen achter het merk Velux. We zijn dan ook zeer verheugd met de hoge opkomst en de enthousiaste reacties die we hebben ontvangen”, vertelt Michel Sombroek, algemeen directeur van Velux Nederland.

Verschillende innovaties beleefden tijdens de evenementen hun Europese primeur. Tijdens een verrassende modeshow werden de nieuwe designs voor het eerst gepresenteerd. Allereerst komt er vanaf februari een compleet nieuwe categorie raamdecoratie voor dakramen op de markt. Ten tweede is voor deze en de overige raamdecoratiecategorieën een compleet nieuwe trendcollectie samengesteld door Trend Union uit Parijs met ruim 100 nieuwe kleuren en dessins. En ten derde is er voor de vouwgordijnen tevens een speciale designcollectie ontwikkeld door het Nederlandse design duo Scholten & Baijings.

Naast productnoviteiten werden ook de medewerkers van Velux Nederland gepresenteerd. “Dagelijks staan in Nederland 65 enthousiaste medewerkers klaar om het beste uit zichzelf te halen en om het leven van onze relaties op alle gebieden zo makkelijk mogelijk te maken. Daarbij delen we de kennis die we de afgelopen 7 decennia hebben opgedaan graag met onze klanten.Veel van onze relaties weten echter onvoldoende op welke manieren we hen kunnen helpen. Vandaar dat we naast onze nieuwe producten ook vooral onze medewerkers hebben gepresenteerd”, vertelt Sombroek.

Natuurlijk werden ook nieuwe innovaties voor het hellende en platte dak getoond, zoals het nieuwe Velux Cabrio balkonvenster. "Het dakraam dat in één handbeweging kan worden veranderd in een balkon en al ruim 20 jaar op de Nederlandse markt is, heeft een volledige metamorfose ondergaan op het gebied van energie-efficiëntie en design. Ook het meest energiezuinige dakraam ter wereld, het Passiefhuisraam met vijflaagse beglazing had een prominente plaats tijdens de avond en kon op enthousiaste reactie rekenen."

Voor het platte dak werd voor het eerst de nieuwe Velux daglichtspot gepresenteerd, die volgens het bedrijf een nieuw design combineert met meer montagegemak. Ook werden de laatste ontwikkelingen op het gebied van modulaire lichtstraten getoond.

Tijdens de avond werden voorts inbouwdemonstraties gegeven en alle online-tools getoond. “Bijna dagelijks geven we in De Meern door Hibin gecertificeerde trainingen en workshops waarin we onze kennis één-op-één kunnen doorgeven. De inbouwdemonstraties waren hier een voorproefje van. Onze relaties zijn het hele jaar door van harte welkom om kosteloos één of meerdere trainingen te komen volgen. Daarnaast zal half december ook de nieuwe consumentenwebsite zijn primeur beleven. Voordat ze overgaan op een aankoop oriënteert 80 procent van de consumenten zich eerst online. Een goede website die een beginnende vraag naar informatie omzet naar verkoop voor onze klanten is daarom essentieel. Ook hierin proberen we verder te gaan dan alleen het leveren van kwalitatieve producten”, besluit Sombroek.

www.velux.nl

Deel op Social Media

<< December 2014 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >