Samsung introduceert slimme LED-lampen


Samsung introduceert slimme LED-lampen
23-09-2014 13:41

Samsung introduceert verschillende series LED-lampen. Het betreft veelzijdige spotjes, zuinige LED-buizen en klassieke sfeerlampen. Daarnaast introduceert Samsung slimme LED-lampen die je via Bluetooth kunt bedienen met een smartphone of tablet. Bovendien kunnen met deze lampen verschillende groepen aangemaakt worden, waarmee je de juiste sfeer per ruimte creëert.“De nieuwe LED-lampen passen binnen het Samsung Smart Home portfolio”, zegt Rob de Klijn, Country Director Huishoudelijke Apparaten van Samsung Nederland. “Deze producten en diensten zijn ontworpen om het dagelijks leven gemakkelijker te maken. Zo zorgt Smart Home onder meer voor lager energieverbruik, verhoogde veiligheid en meer gebruiksgemak.”

De slimme LED-lampen van Samsung zijn voorzien van Bluetooth. Daarmee kun je de lampen altijd rechtstreeks vanaf een smartphone of tablet bedienen. Wi-Fi of aanvullende apparatuur zijn niet langer noodzakelijk. Met de speciale app beheer je tot wel 64 afzonderlijke Smart Bulbs. De Smart Bulbs kun je ook in groepen beheren en hebben verschillende functies. ‘Sleep Mode’ bootst de zonsondergang na, terwijl de ‘Wake-up Mode’ ervoor zorgt dat je altijd uitgerust wakker wordt. De kleurtemperatuur van de lamp kan zowel warm wit als koel wit worden ingesteld. Het licht dim je desgewenst tot 10 procent van de maximale helderheid, zonder dat daar een traditionele dimmer voor nodig is. Doordat de Smart Bulbs bediend worden via je smartphone, hoef je ’s nachts alleen kort met je smartphone te schudden en het dimlicht gaat aan ('Shake to turn on'-optie). Met een totale levensduur van 15.000 uur geniet je zo’n 10 tot 15 jaar van Smart Bulb verlichting, aldus Samsung.'De LED Classic Lamp is een klassieke sfeerlamp, met een elegant ontwerp en een opvallend warme kleur licht die doet denken aan de ouderwetse gloeilamp', meldt Samsung. 'Hij heeft een heldere, doorzichtige behuizing, waarmee je elke ruimte sfeervol verlicht'.

'De Samsungs PAR-serie bestaat uit hoogwaardige spotjes met een zeer beperkt gewicht. Met zijn moderne design is de Swivel PAR lamp van Samsung een combinatie tussen een spot en armatuur. De draaibare kop geeft gebruikers de flexibiliteit om het product te stellen zonder dat men extra armaturen nodig heeft'.

Voor intensief en praktisch gebruik heeft Samsung de L-Tube ontwikkeld, een serie hoog-rendement LED buizen. Deze hebben standaardafmetingen waardoor ze op bestaande buisarmaturen passen. De Samsung L-Tubes zijn verkrijgbaar in de gangbare kleurtemperaturen voor fluorescentieverlichting. De nieuwe range Samsung L-tubes zijn bovendien compatibel met zowel elektronische- als elektromagnetische ballasten (ECG en CCG), de twee meest gebruikte technieken voor fluorescentieverlichting.
 

<< September 2014 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >