Themabijeenkomst kwaliteit in LED-verlichting


Themabijeenkomst kwaliteit in LED-verlichting
08-09-2014 14:50

Stichting KIEN en de NSVV hebben in 2012 de handen ineen geslagen en besloten te gaan samenwerken om de installateur van permanente kennis over licht en (LED-)verlichting te voorzien. Tijdens deze innovatiereis, die gezien moet worden als een langjarig samenwerkingsverband, zullen de medereizigers regelmatig worden geïnformeerd over nieuwe ontwikkelingen.

Voor de volgende etappe van deze reis nodigen de initiatiefnemers belangstellenden uit voor de bijeenkomst 'Kwaliteit in LED-verlichting' op woensdag 17 september bij het NBC in Nieuwegein (15.00-20.00 uur). Tijdens deze bijeenkomst staat het uitwisselen van kennis en ervaringen tussen installateurs, adviseurs en architecten centraal, met als doel deze specialisaties (nog) beter te laten samenwerken.

Onder leiding van dagvoorzitter Nico Koreman is er ruimte voor discussie en kennisuitwisseling tussen sprekers en de deelnemers. Deze bijeenkomst is een vervolg op de gezamenlijke innovatiereis van NSVV en KIEN. Op basis van deze kennisuitwisseling zullen knelpunten worden geïnventariseerd die de input vormen voor toekomstige sessies met als doel te komen tot kwaliteitsverbetering van toekomstige (LED-)verlichtingsinstallaties. Installateurs vertellen op basis van hun ervaringen hoe innovaties hun weg in de praktijk vinden, hoe dit beter kan en wellicht moet. Externe deskundigen op het gebied van verlichting en duurzaamheid geven advies.

De gratis toegankelijke bijeenkomst is bedoeld voor medewerkers van E-installatiebedrijven, architecten, adviseurs, gebouweigenaren, facilitairmanagers, fabrikanten en andere belangstellenden.

www.nsvv.nl

<< September 2014 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >