CfPB introduceert PACT


CfPB introduceert PACT
28-07-2014 8:30

Van 25 tot 28 juni vond de European Real Estate Society Conference (ERES) plaats in Boekarest, Roemenië. Wetenschappers en mensen uit het bedrijfsleven spraken er over de wereld van het vastgoed. Deelnemers aan het congres presenteerden papers over uiteenlopende onderwerpen zoals simulaties om de mogelijkheden van energiezuinige maatregelen in gebouwen te berekenen, strategieën om de bewoner als klant te bekijken en de kwaliteiten van de ideale verhuurder. Gedurende de vierdaagse bijeenkomst werd in zeven parallelle sessies de huidige kennis van Real Estate-onderzoek besproken.

Het CfPB presenteerde er de paper: 'PACT, Calculating nWoW accomodation that suits the organisations’ work processes' over het reken- en redeneermodel PACT. Onderzoeker Evi De Bruyne beschreef voor de aanwezigen de inhoud en toepassing van het model. Daarnaast ging zij in op belangrijke vragen voor het management bij een herhuisvestingsvraagstuk, in het bijzonder ruimteoptimalisatie bij de keuze voor Het Nieuwe Werken (New Ways of Working).

In een veranderende kantoorcontext en een vraag naar flexibele omgevingen, is het van belang aandacht te geven aan een goede berekening van (activiteitgerelateerde)  plekken. Beslissingen worden tegenwoordig steeds minder genomen op basis van ‘onderbuikgevoelens’, er moet een solide business case worden opgezet. Hierbij moet een heel aantal vragen beantwoord worden, zoals: hoeveel plekken hebben we nodig en welke? Wat zijn de effecten op de huisvesting als medewerkers meer gaan thuiswerken of als hun activiteitenpakket verschuift? Simulaties met PACT kunnen op dergelijke vragen een antwoord geven, waarna het management een onderbouwde beslissing kan nemen.

Na de presentatie van het model kwamen er verschillende positieve reacties op het model. "We zijn blij dat we het PACTp-model – na jaren van ontwikkeling en gebruik – op  deze conferentie voor het eerst in een brede context aan het publiek konden presenteren. Wij zijn alvast zeer enthousiast over de verdere ontwikkelingen rond het model", aldus De Bruyne.

www.cfpb.nl

<< July 2014 >>
MonTueWedThuFriSatSun
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >