Jaarbeurs lanceert LedíníLight


Jaarbeurs lanceert LedíníLight
26-06-2014 14:22

De reactie van Jaarbeurs Utrecht op de verhiuizing van LED Expo naar de Brabanthallen heeft niet lang op zich laten wachten: zojuist is bekendgemaakt dat Jaarbeurs Utrecht Led'n'Light gaat organiseren.

De ontwikkelingen op het gebied van innovatieve en energiezuinige verlichting gaan razendsnel. Sleutelwoorden zijn energiezuinigheid en lichtkwaliteit. "De nieuwe formule is voor onder andere fabrikanten, importeurs, groothandels  en installateurs van verlichtingsproducten een uitgelezen kans om in contact te komen met professionele doelgroepen in de bouw, zoals architecten, projectontwikkelaars, gebouwbeheerders en bouwbedrijven", aldus Jaarbeurs Utrecht, dat benadrukt dat Led'n'Light het hele verlichtingsscala presenteert. Van LED-lampen tot armaturen en van componenten tot complete verlichtingsoplossingen.Design, maar ook energiezuinige, breed toepasbare oplossingen. Uit onderzoek blijkt dat verlichting in de top 5 staat van snel te nemen energiebesparende maatregelen en verlichting is aldus binnen de bouwsector van strategisch belang.

Led'n'Light is tijdens de Week van de Bouw van maandag 9 tot en met vrijdag 13 februari 2015 aanwezig in de hal van Renovatie & Transformatie. Vijf dagen waarin alle schakels van de bouw en vastgoed elkaar vinden in Utrecht. De Week is een combinatie van vakbeurzen, gala, awarduitreikingen, netwerkbijeenkomsten, festivals en congressen.

De exposantenwerving gaat binnenkort van start. De reacties vanuit de markt zijn positief, meldt marktmanager Cas Wegman van Jaarbeurs: "De formule is gebaseerd op een simpel maar doeltreffend principe: iedere doelgroep heeft zijn eigen beurs. Wij bieden met dit evenement een optimaal bereik in de bouwsector. Het is tenslotte een wezenlijk onderdeel van het bouwproces."

Volgens Wegman is de formule uitermate geschikt om laagdrempelig en eenvoudig in te stappen. De formule is vooral ook gericht op de beleving van de bezoekers. Wegman: "Bezoekers gaan we tijdens de Week van de Bouw een beleving bieden. We gaan ze in een heel andere wereld trekken. Dat doen we door de opzet van een 'lichtstraat' met exposanten die je kunt betreden door een lichttunnel. Het 'tunneleffect' trekken we door naar de opzet van de stands."
Wegman: "Onze klanten willen met al deze partijen, in al hun rollen en samenwerkingsvormen communiceren en een relatie opbouwen. Daar is deze formule uitermate geschikt voor."
 

<< June 2014 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >