Samenwerking DGBC en Living Daylights


Samenwerking DGBC en Living Daylights
05-06-2014 11:10

Het gedachtegoed van de Dutch Green Building Council (DGBC) en de Stichting Living Daylights (SLD) vertoont veel overeenkomsten. Reden voor beide partijen om per 1 juni een samenwerking aan te gaan.

Zowel de DGBC als SLD richten zich op gezondheid en comfort in gebouwen. Beide willen kennis en inspiratie samenbrengen om de markt ervan te overtuigen dat investeren in gezonde gebouwen met veel daglichttoetreding loont.

Om het partnerschap kracht bij te zetten is directeur Annemarie van Doorn ambassadeur van de Stichting Living Daylights geworden. SLD-oprichter Atto Harsta neemt deel in de DGBC-werkgroep over Gezonde Gebouwen. Hiermee kan zijn door de jaren heen opgedane kennis optimaal benut worden.

Van Doorn: “Fijn dat Atto toe is getreden in onze werkgroep. We hebben als doel om best practices te delen en in de toekomst een Quick Scan Gezonde Gebouwen te realiseren. Hiermee kunnen we gezondheid stevig verankeren in Breeam-NL.”
Ook Harsta is content met de samenwerking. “We zijn met de stichting inmiddels 10 jaar actief met het promoten van daglicht voor gezonde gebouwen en vitale gebruikers. Het is geweldig dat de Dutch Green Building Council dit onderstreept. Ik verheug me op een langdurige samenwerking.”

De DGBC en SLD gaan naast kennis ook content uitwisselen die op elkaars website wordt geplaatst. In de toekomst wordt het partnerschap verder uitgewerkt.

www.livingdaylights.nl
www.dgbc.nl

<< June 2014 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >