Stichting Living Daylights start 'Community'


Stichting Living Daylights start 'Community'
27-04-2014 9:00

Nieuws van de Stichting Living Daylights: www.livingdaylights.nl is de nieuwe online community waar alles is te vinden over daglicht. Aspecten als gezondheid, bouwbesluit en ontwerpen met daglicht worden door experts belicht. Verder staan er op de community website veel actuele berichten, interviews en filmpjes. En kunnen bezoekers gebruik maken van de snel groeiende kennisbank.

 

Gezondheid is hét thema voor nu en in de toekomst. We beginnen steeds meer in te zien wat voor impact daglicht heeft op onze gezondheid. Dit wordt ook onderstreept door een organisatie als de World Green Building Council. Voldoende daglichttoetreding zorgt namelijk voor zoveel meer dan ‘prettig’ wonen of werken alleen. Bewezen is dat daglicht positief bijdraagt aan de productiviteit en leerprestaties, maar ook leidt tot een vermindering in ziekteverzuim.

 

Stichting Living Daylights (SLD) promoot het belang van daglicht in de gebouwde omgeving. Samen met haar donateurs, expertteam en ambassadeurs brengt SLD iedereen samen op het geheel vernieuwde platform. Atto Harsta, oprichter van SLD, vertelt vol trots: “Deze vernieuwde website tilt de stichting naar een nieuw niveau en maakt van SLD een community. Dit platform is vanaf nu dé plek als je iets zoekt over daglicht. Of dat nu gaat om inspirerende voorbeeldprojecten, toonaangevende onderzoeken als bewijs, bedrijven die als donateur het belang van daglicht onderschrijven of individuen. SLD brengt ze samen.”

Iedereen die daglicht in de bouw ook belangrijk vindt, kan voor 50 euro een jaar lang op persoonlijke titel ambassadeur worden. Als welkomstgeschenk ontvangt diegene het naslagwerk ‘Daglicht in de Architectuur’ en toegang tot de uitreiking van de Daylight Award 2014 tijdens Licht 2014 dit najaar in Den Haag. 

 

De community is te vinden op www.livingdaylights.nl

<< April 2014 >>
MonTueWedThuFriSatSun
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >