Havells Sylvania in Frankfurt


Havells Sylvania in Frankfurt
05-03-2014 14:17

De spanning neemt toe; over enkele weken begint in Frankfurt de vtweejaarlijkse topbeurs Light + Building. Tal van bedrijven lopen zich warm om op het internationale evenement hoge ogen te gooien. Zo ook de Belgische lichtfabrikant Havells-Sylvania. 


 

"We zijn prominent aanwezig op Light+Building 2014, dat plaatsvindt van 30 maart tot en met 4 april 2014 in Frankfurt, Duitsland", meldt een woordvoerder van het bedrijf. "Op de ruime stand zien bezoekers de nieuwste innovaties op het gebied van lampen en armaturen." Havells Sylvania verwelkomt de bezoekers in hal 6.2, stand C04.

Christian Schraft, president van Havells Sylvania Europa: “Klanten waarderen onze ervaring, expertise en enthousiasme op het gebied van licht. Light+Building is de grootste beurs voor verlichtings- en bouwtechnologie ter wereld en daarmee de perfecte plek om het n90-jarig bestaan van het merk Sylvania te vieren. Tegelijkertijd kijken we naar de toekomst met onze innovatieve oplossingen, productontwikkelingen en creatieve partnerships. Bezoek zeker onze stand voor meer informatie hierover en om 90 jaar verlichting met ons mee te vieren.”

 

Light+Building is de wereldwijd toonaangevende beurs voor verlichtings- en bouwtechnologie. Naar verwachting trekt Light+Building 2014 circa tweehonderdduizend bezoekers van over de hele wereld. De beurs vindt elke 2 jaar plaats en presenteert de nieuwste technische innovaties in de branche op het gebied van verlichting, elektrotechniek en automatisering in de bouw. Het centrale thema van Light+Building 2014 is energiebesparing.

 

"Havells Sylvania heeft in de afgelopen jaren ingezet op research & development. Doel was hoogwaardige, energiebesparende producten te ontwikkelen met behulp van de nieuwste beschikbare technologieën. Zo wil het bedrijf toonaangevend zijn in verlichtingsoplossingen die zorgen voor fikse energiebesparingen."

 

Tijdens Light+Building 2014 viert Sylvania zijn 90-jarig bestaan. In 1924 richtte de Novelty Incandescent Lamp Company (NILCO) Sylvania Products Company op om ontvangstbuizen voor radio’s te maken. "Sindsdien heeft Sylvania altijd een sterke positie gehad als toonaangevende producent van lampen en armaturen. Dat deed het bedrijf door opvallende producten te ontwikkelen en zich te ontpoppen als een gevestigd merk in de markt. De Havells Sylvania Group viert in 2014 zijn negentig jaar aan ervaring in de branche met de positionering als een van de koplopers op het gebied van led-verlichting. Sylvania organiseert een aantal feestelijke activiteiten, te beginnen met de aandacht voor het jubileum tijdens Light+Building."

www.havells-sylvania.com/nl


 

<< March 2014 >>
MonTueWedThuFriSatSun
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >