Nieuwe LED's van Verbatim


Nieuwe LED's van Verbatim
17-02-2014 10:00

Verbatim onthult zijn nieuwste LED-lampen tijdens de beurs Light + Building 2014 in Frankfurt,Het bedrijf presenteert producten met exclusieve ontwerpen in drie nieuwe series: verlichting voor thuis, voor hoogwaardige, commerciële toepassingen en de ultieme professionele oplossingen. Bezoekers van het evenement kunnen ook kennismaken met de nieuwste OLED-panelen en -materialen.

"De vlaggenschipmodellen van de Verbatim-lampen hebben een uitstekende indeling die gelijkstaat aan ten minste vier stappen in de MacAdam-ellips - ook wel bekend als de Standard Deviation Colour Matching maal vier", aldus de woordvoerder. "Daarnaast zijn er in deze drie series verbeteringen aangebracht voor wat betreft thermisch beheer. Ook hebben klanten de keuze uit diverse bundelhoeken en flexibele dimfuncties. Verder is een breed assortiment led-downlights voor algemene en accentverlichting te zien in uiteenlopende diameters en lumenvermogens."

Zo vervult Verbatim naar eigen zeggen verschillende behoeften. De nieuwe lampen beschikken over een met diamant geslepen single-focus-optiek waardoor de bundelregeling optimaal is en schittering wordt tegengegaan.

Verbatim presenteert op de beurs verder voor het eerst de nieuwste Velve-OLED-panelen (organic light-emitting diode). Die zijn ontwikkeld in samenwerking met Pioneer Corporation en MCC met behulp van een nieuw proces met natte coatings. "Dit is een effectieve en betrouwbare methode voor het produceren van grotere panelen van betere kwaliteit tegen lagere kosten. Hiermee zijn baanbrekende verlichtingstoepassingen te ontwikkelen. Het nieuwe-generatie, flexibele OLED-paneel wordt ook gedemonstreerd."

Ook presenteert het bedrijf zijn 'grensverleggende' Natural Vision VxRGB-technologie, die beschikbaar is als realistische kaars (Classic B) en MR16 retrofit-LED-lampen. "True Candlelight-LED-lampen geven de warmte en sfeer van kaarslicht met een kleurtemperatuur van 1.900 Kelvin. Zo lijkt het licht van de lamp sterk op dat van een echte kaarsvlam – iets wat niet mogelijk is met traditionele led- of gloeilampen. Deze producten beschikken over T8-LED-buizen, naast andere nieuwe, professionele verlichtingsoplossingen."

Light + Building is een van ’s werelds nieuwste beurzen voor architecten, binnenhuisarchitecten, bestekschrijvers, aannemers en distributeurs in geheel Europa. Light + Building vindt elke 2 jaar plaats.

<< February 2014 >>
MonTueWedThuFriSatSun
12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >