LED in zwembad


LED in zwembad
19-02-2014 9:40

Onlangs opende het nieuwe sportcomplex De Drieburcht in Tilburg haar deuren. Het karakteristieke gebouw beschikt over drie zwembaden, een fitnessruimte, een sporthal, een Sport BSO kinderopvang en een horecagelegenheid. WaterVision zorgde in samenwerking met haar partners Variopool en Cofely, voor de complete LED zwembadverlichting in alle ‘natte’ ruimtes, zowel onder- als boven water.WaterVision houdt zich naar eigen zeggen al zo'n jaar of 10 bezig met het toepassen van LED-verlichting in zwembaden. "Het meedenken met de architect en het ontwerpen van complete lichtplannen voor zwembaden en waterparken is de expertise en een belangrijke toevoegde waarde geworden in de afgelopen 10 jaar", stelt een woordvoerder van het bedrijf uit Eemnes.

Jan de Boer, directeur van WaterVision, geeft nadere tekst en uitleg: “Regelmatig komt het voor dat we vanaf het moment dat het project op de tekentafel ligt worden betrokken bij het lichtplan."Zo geschiedde ook in Tilburg. WaterVision leverde er de complete LED zwembadverlichting, zowel onder- als boven water in het sportcomplex. "Door onze ervaring en de mogelijkheid om LED lichtkleuren aan de omgeving aan te passen zijn we in staat iedere gewenste sfeer voor de klant in te vullen."

De gemeente Tilburg is content met de lichtoplossing. “Opvallend is de egale lichtspreiding onder water in alle drie de zwembaden. Zelfs in het diepste gedeelte van het sportbad - 4 meter - zijn de zwemmers prima zichtbaar onder water”, aldus Pieter Bax, teammanager van de afdeling Sportbedrijf gemeente Tilburg.

 

<< February 2014 >>
MonTueWedThuFriSatSun
12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >