ERCO pakt uit op Light + Building


ERCO pakt uit op Light + Building
19-02-2014 9:30

Hoe kan de betekenis van de LED-technologie worden vertaald in een beursoptreden? En vooral, hoe laten creatieven zich daardoor inspireren tot nieuwe oplossingen? Lichtfabrikant ERCO denkt de oplossing te hebben: op de beurs Light + Building zal de stand van het bedrijf vormgegeven zijn als LED-printplaat.

“Als symbool van de ERCO beursarchitectuur op de Light + Building van dit jaar is gekozen voor een LED-printplaat met zijn complexe netwerkverbindingen die op de plattegrond en het grafische standdesign wordt weerspiegeld”, stelt de Duitse fabrikant. “Tegelijkertijd belichaamt de multimediale, gekoppelde structuur de belangrijkste intentie van ERCO: mensen samenbrengen die elkaar over en weer inspireren.”

De nieuwe beursstand van het eigen designteam zet de traditie door van de optredens van ERCO tot dusver: tussen twee gebouwen aan de smalle zijden ontplooit zich een open areaal dat uitnodigt tot het zelf ontdekken van nieuwe producten en tot persoonlijke uitwisselingen. “Gemonteerd op lange tafels kunnen de nieuwe LED-lichtwerktuigen van ERCO haptisch en met hun krachtig, precies lichteffect worden beleefd.”

“Armaturen van de nieuwste generatie zorgen voor de optimale verlichting van de beursstand.” Door het gebruik van de meest actuele LED-techniek was ERCO naar eigen zeggen in staat om het energieverbruik van de volledige beursstand ten opzichte van 2012 nog eens te laten dalen met 19 procent – naar 6,17 Watt per vierkante meter.

“ERCO biedt magisch licht voor iedere toepassing – en dat is in de nieuwe beursarchitectuur dan ook met alle zintuigen te beleven”, aldus de woordvoerder. “In de overgedimensioneerde Light Box kunnen toepassingsscenario's in waarheidsgetrouwe afmetingen worden meegemaakt. In het elf meter brede toneelvenster worden door overlapping van licht, ruimtelijke projecties en informatiegrafieken verhalen verteld uit de architectuursegmenten van ERCO, zoals cultuur, handel en arbeid. Een daarop afgestemde soundinstallatie zorgt voor een uitnodigende sfeer. De lounge aan de tegenoverliggende kant van de stand nodigt uit om er tijd door te brengen, zich te ontspannen en voor de informele uitwisseling van gedachten.”

Voorts zal er op de beursstand een zogenoemde Inspiration Box te vinden zijn. “Wat inspireert de professionals in de internationale licht- en architectuurbranche? Dat heeft ERCO zich afgevraagd – en nodigt de bezoekers van de Light + Building uit om hun individuele bronnen van inspiratie rechtstreeks te delen. Bij de Inspiration Box laten de creatieven uit de gehele wereld hun persoonlijke inspiratiebronnen achter. Of ze lezen in realtime wat er buiten de beurs op het social web over licht en architectuur wordt gepost.”

Light + Building vindt plaats van 31 maart tot en met 4 april 2014.

http://light-building.messefrankfurt.com/frankfurt/en/besucher/willkommen.html

<< February 2014 >>
MonTueWedThuFriSatSun
12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >