Advieskantoor nieuwe stijl


Advieskantoor nieuwe stijl
19-12-2013 10:32

Verzekeringsmaatschappij Unive heeft een bijzonder concept geïntroduceerd voor haar regionale advieskantoren. Doelstelling was om laagdrempelige omgevingen te creëren, waar bezoekers in een warme huiselijk omgeving van advies voorzien kunnen worden. Kamer 71 ontwerp & realisatie tekende voor het interieurontwerp. Lichtadviseur Gerben Wolters van Van Dalen Installatietechniek was verantwoordelijk voor het lichtontwerp.De foto’s zijn genomen in de kantoren in Ter Apel en Stadskanaal. De positieve reacties van klanten van Unive hebben ertoe geleid dat het concept in de komende jaren verder uitgerold zal worden naar andere kantoren in Nederland.
"Het fraaie design van de Ultima, waarbij in dit kantoor gekozen is voor de uitvoering met het ‘side glow’ effect sluit bijzonder goed aan bij de moderne uitstraling van dit kantoor. Minstens zo belangrijk is het feit dat medewerkers het lichtcomfort als bijzonder prettig ervaren", aldus producent CLS-LED."Het lichtcomfort van de Ultima komt tot stand dankzij een extreem lage UGR-waarde in combinatie met de gebruikte LED-lichtbron die een warm levendig karakter heeft. De ervaring in een ruimte is daardoor veel aangenamer dan het geval is met traditionele PL- en TL-lichtbronnen die vaak als kil en vlak ervaren worden. De Ultima productrange is verkrijgbaar in vele varianten waaronder trackrail uitvoeringen."


 


 

<< December 2013 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >