Lumiance vernieuwt Signo


Lumiance vernieuwt Signo
31-10-2013 2:00

Lumiance heeft zijn reeks richtbare inbouw-downlights Signo uitgebreid en vernieuwd met LED- en CMI-T-versies.  De serie is speciaal ontwikkeld voor een doeltreffende  winkel- en etalageverlichting  en is volgens de fabrikant optimaal toe te passen in kledingzaken of supermarkten.

De nieuwe Signo downlight-oplossing met de kenmerkende vierkante reflector maakt het mogelijk bijna twee keer zoveel ruimte te laten tussen twee armaturen. "Dit reduceert niet alleen de initiële investeringskosten, maar verlaagt bij een gelijkmatige verlichting van de verkoopzone ook het energieverbruik met 50 procent bij eenzelfde lichtniveau", aldus een woordvoerder van de Havells-Sylvania Group, het concern waartoe het merk Lumiance behoort.

Signo is in de behuizing voorzien van een frictiesysteem voor een optimale en betrouwbare richtbaarheid. De lamp is 355 graden richtbaar en 60 graden kantelbaar. Dit biedt grote flexibiliteit voor retailtoepassingen, aangezien etaleurs de lichtbundel eenvoudig kunnen afstellen en richten zonder dat het nodig is om het complete lichtsysteem opnieuw in te richten. "Met deze aanvullingen is Signo een veelzijdige, kostenefficiënte serie inbouw-downlights met maximale functionaliteit", benadrukt de woordvoerder.
 
“De retailsector vraagt om verlichting met hoge prestaties. Ook daar voelt men echter de druk van de crisis en worden er steeds hogere eisen gesteld voor goede prijs-kwaliteitsverhouding”, zegt Marc Lemmens, SBU Manager van Lumiance bij Havells-Sylvania. “Dat is precies wat Signo biedt: iedereen die retailverlichting toepast, beschikt  met deze serie met nieuwe reflector- en lampopties over een oplossing voor elk type project, wat de eisen ook zijn.”
 
De juiste combinatie van armatuur en lichtbron – met specifieke kenmerken als kleurtemperatuur en kleurweergave – is essentieel voor een energiezuinige en verkoopstimulerende verlichting op de winkelvloer. De nieuwe LED-uitvoeringen zijn beschikbaar in de reeksen Signo 115, 155 en 205, met een lichtopbrengst tot 2.360 lumen.

www.havells-sylvania.com
http://www.lumiance.com/

<< October 2013 >>
MonTueWedThuFriSatSun
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >