LED-armaturen voor binnentoepassingen van Aura Light


LED-armaturen voor binnentoepassingen van Aura Light
26-09-2013 8:47

Aura Light breidt zijn LED-assortiment uit en introduceert een nieuwe reeks LED-armaturen. Alle armaturen zijn voorzien van de nieuwste LED-lichtbron van de Zweedse lichtfabrikant.

De armaturen zijn een reeks van inbouwspots en downlights . Deze worden geleverd met de nieuwe, vervangbare LED-lichtbron Aura CompoLED Long Life. De armaturen zijn voorzien van het QuickChange-systeem. Dit modulaire systeem maakt het mogelijk de LED-lichtbron eenvoudig te vervangen.

“Met dit nieuwe assortiment armaturen bieden wij hoge kwaliteit LED-oplossingen voor winkels, musea, recepties, hotels, restaurants en kantoren. Klanten kunnen kiezen voor een duurzame oplossing die energiebesparing biedt, gecombineerd met een hoge kwaliteit licht”, aldus Martin Malmros, CEO Aura Light International AB.

Het assortiment kent een aantal verschillende types verlichting:
- De Aura Conspecto is een verzonken LED-downlight, geschikt voor het vervangen van CFL-armaturen. Het LED-armatuur is energiebesparend en kostenefficiënt.
- De Aura Aperius is een serie verzonken LED-downlights, verkrijgbaar in drie basisversies.
- De Aperius R is een reguliere verzonken downlight.
- De Aperius SR is een semi-verzonken downlight, die deels het decoratieve glas van de reflector toont van de Aura CompoLED Long Life lichtbron.
- De Aperius C is een verzonken downlight die te richten is tot 20 graden.
- De Aura Emanio is ontwikkeld als energiezuinige spot-oplossing voor een 3-fase verlichtingsrail.

De armaturen zijn ontwikkeld voor de nieuwe LED-lichtbron Aura CompoLED Long Life. Deze lichtbron heeft, zo benadrukt Aura Light, een gegarandeerde levensduur van 60.000 uur (L70B10). De Aura CompoLED Long Life is gebaseerd op COB (chip on board) technologie wat zorgt voor een hogere werkzaamheid door het aantal thermische interfaces te verminderen. Daardoor wordt de thermische overdracht verbeterd en de waarschijnlijkheid van een breuk van het soldeerpunt verminderd. In de Aura CompoLED Long Life zit een gesealde, glazen lens, die de COB LED-array beschermt tegen chemische vervuiling en vocht, twee van de meest voorkomende reden van systeemstoringen bij LED.

www.auralight.nl

<< September 2013 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >