Bezoeker centraal bij NLC 2013


Bezoeker centraal bij NLC 2013
27-08-2013 10:00

Tijdens het NSVV Lichtcongres, dat op 14 november wordt gehouden, staat de gebruiker centraal. Het programma wordt ingevuld op basis van de vragen die in de praktijk leven.
Het Lichtcongres van de NSVV vindt plaats in Hoevelaken en staat dit jaar geheel in het teken van innoveren in en met verlichting.

Gericht op een brede doelgroep van gebruikers, aanbieders en kennisinstituten van licht wordt een uitnodigend programma samengesteld waarbij nadruk komt te liggen op de behoeften van lichtgebruikers. Start en einde van het congres wordt plenair ingevuld met aansprekende inleiders. Tussendoor is gelegenheid tot netwerken op het innovatieplein.

Voor geïnteresseerden is er een mogelijkheid om mee te denken over het programma. Men moet dan uiterlijk 1 september vraagpunten en concrete behoefte aan innovaties inleveren. Bij de samenstelling van het programma laat de organisatie zich leiden door de ingediende vragen en suggesties. De vragen staan centraal in de plenaire sessies, de workshops, de discussies en de andere onderdelen van het Congres.

De organisatie nodigt belangstellenden dan ook van harte uit om hun vraagpunten en concrete behoefte aan innovaties in te sturen. Begin september worden alle inzendingen geïnventariseerd en vertaaalt de organisatie van het congres de meest gestelde vragen naar een sessie. Vorm, inhoud én spreker worden zorgvuldig afgestemd op de vraag zodat de sessie maximaal aansluit op de praktijk.

Uiteraard wordt bij de samenstelling van het dagprogramma rekening gehouden met een goede verdeling over alle sectoren van de verlichtingsmarkt (binnenverlichting, openbare verlichting, noodverlichting, ledverlichting, sportaccommodaties, licht en gezondheid, daglicht, lichthinder en lichtvervuiling) en diverse rollen (ontwerp, bouw, beleid, beheer, wetenschap).

Vragen en punten kunnen snel en eenvoudig doorgeven worden door een e-mail te sturen naar info@nsvv.nl . In de mail kan men puntsgewijs de vraag of vragen vermelden, eventueel met een beknopte toelichting.

<< August 2013 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >