De toekomst van het licht


De toekomst van het licht
22-08-2013 9:07

Om zicht te houden op en in te kunnen spelen op de revolutionaire ontwikkelingen op het gebied van onder andere LED-verlichting en inductieverlichting organiseert Office Academy meerdere malen per jaar de eendaagse cursus 'De toekomst van het licht'. De eerstvolgende cursusdag is maandag 9 september.De verlichtingswereld heeft te maken met een revolutie. Decennialang ontwikkelde de verlichtingsmarkt zich traag en overzichtelijk. De revolutionaire opkomst van LED-verlichting zorgt voor voortdurend wisselende spelregels, die grote invloed hebben op lichttechniek, -ontwerp en toepassingsmogelijkheden.
De achterstand in kennis op LED-gebied zorgt daarnaast regelmatig voor onrust. De geboden informatie is niet altijd even betrouwbaar, wat een afgewogen oordeel lastig maakt.

Maar de cursus 'De toekomst van het licht' omvat meer dan ‘LED’ alleen. Wat te denken van inductieverlichting en van de invloed van al deze ontwikkelingen op woon- en werkplekomgeving?

Deze eendaagse cursus belicht de huidige situatie en de toekomst. Waar staat de verlichtingssector nu? Waar gaat het naartoe? Wat zijn de kansen en bedreigingen? De nieuwste ontwikkelingen komen aan bod: de zin en onzin van LED, inductieverlichting, maar ook de gevolgen voor de armaturen, voor de installaties en voor mens en ruimte (wonen en werken).

De cursus is bedoeld voor iedereen die vanuit een facilitaire dienst, vanuit de verlichtingswereld, of vanuit de kantoor- en projectinrichting betrokken is bij het onderwerp ‘verlichting’. De cursus omvat één cursusdag van 9.30 tot 16.00 uur. Docent is Egbert Keen. Dankzij zijn jarenlange ervaring op zowel het technische vlak als aan de ontwerpkant kan Keen als geen ander de ‘zin en onzin’ van de innovaties belichten. Dat doet hij op geheel eigen wijze. De cursus wordt verzorgd op een locatie in Utrecht.

www.officeacademy.nl

<< August 2013 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >