De toekomst van het licht


De toekomst van het licht
20-06-2013 9:15

Office Academy heeft een nieuwe, eendaagse cursus geïntroduceerd, die de laatste ontwikkelingen op het gebied van licht en verlichting behandelt. De titel: 'De toekomst van het licht'.De verlichtingswereld heeft te maken met een revolutie. Decennialang ontwikkelde de verlichtingsmarkt zich traag en overzichtelijk. De revolutionaire opkomst van LED-verlichting zorgt voor voortdurend wisselende spelregels, die grote invloed hebben op lichttechniek, -ontwerp en toepassingsmogelijkheden.
De achterstand in kennis op LED-gebied zorgt daarnaast regelmatig voor onrust. De geboden informatie is niet altijd even betrouwbaar, wat een afgewogen oordeel lastig maakt.

Maar de cursus 'De toekomst van het licht' omvat meer dan ‘LED’ alleen. Wat te denken van inductieverlichting en van de invloed van al deze ontwikkelingen op woon- en werkplekomgeving.

Deze eendaagse cursus belicht de huidige situatie en de toekomst. Waar staat de verlichtingssector nu? Waar gaat het naartoe? Wat zijn de kansen en bedreigingen? De nieuwste ontwikkelingen komen aan bod: de zin en onzin van LED, inductieverlichting, maar ook de gevolgen voor de armaturen, voor de installaties en voor mens en ruimte (wonen en werken).
De cursus is bedoeld voor iedereen die vanuit een facilitaire dienst, vanuit de verlichtingswereld, of vanuit de kantoor- en projectinrichting betrokken is bij het onderwerp ‘verlichting’.

Kijk voor de eerstvolgende cursusdatum op de website onderaan dit artikel, waar u ook aanvullende informatie kunt vinden. Onder het kopje 'eendaagse cursussen' staat onder andere 'De toekomst van het licht' vermeld.

http://www.officeacademy.nl/

<< June 2013 >>
MonTueWedThuFriSatSun
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >