Financiering van 'Nieuw Licht'


Financiering van 'Nieuw Licht'
20-06-2013 8:59

Trilux, leverancier van energie-efficiënte verlichtingoplossingen voor onder andere kantoren, de zorg, het onderwijs en de industrie, introduceert diverse nieuwe financieringdiensten. Hiermee biedt het bedrijf naar eigen zeggen 'een volledige financiering voor energie-efficiënte verlichtingoplossingen'.

"Investeren in moderne, energie-efficiënte verlichting kan naast een verhoging van het comfort, ook een directe energiebesparing opleveren van tussen de 40 en 70 procent", aldus Trilux. "Het is daarmee een van de eenvoudigste manieren om energiekosten te verlagen en tegelijkertijd een bijdrage te leveren aan vermindering van de uitstoot van CO2."

Om deze besparing voor zoveel mogelijk bedrijven bereikbaar te maken, biedt Trilux nu een aantal nieuwe vormen van financiering aan. Het betreft een product- en projectfinanciering, maar ook een financiering als onderdeel van een uitgebreid pakket aan geavanceerde energiemanagementdiensten.

Productfinanciering houdt in dat de investering in een aantal specifieke energie efficiënte-armaturen volledig wordt gefinancierd. Een toepassing hiervan is een fabriekshal die volledig gerenoveerd wordt met een bepaald type armatuur. Bij projectfinanciering wordt de nieuwe verlichtinginstallatie van een volledig project (met verschillende type armaturen) gefinancierd. In beide gevallen wordt de financiering terugverdiend via de gerealiseerde energiebesparing.

Bij energiemanagementdiensten wordt op basis van een besparingsonderzoek een nieuwe verlichtingsinstallatie aangeboden. Hierbij geeft Trilux de garantie dat de energiebesparing van de nieuwe installatie ook daadwerkelijk wordt gerealiseerd. Ook hierbij is financiering mogelijk. "De investering wordt ook hier weer terugverdiend uit de gerealiseerde kostenbesparing", aldus Trilux.

"Bij een zeer uitgebreide vorm van deze energiemanagementdiensten worden naast verlichting ook andere mogelijkheden voor energiebesparing onderzocht. Dit geschiedt door middel van een totaalscan van het huidige energieverbruik. Bij akkoord wordt de volledige renovatie uitgevoerd  waarbij de overeengekomen energiebesparing wordt gegarandeerd. Bij een complete renovatie is naar keuze ook weer een gehele of gedeeltelijke financiering mogelijk. Zo kan een gebouw zonder een eigen investering naar een hoog (A) energielabel worden gebracht (meerdere labelstappen). Ook bij deze energiemanagementdiensten zorgen Trilux en partners voor de complete installatie en het meerjarig onderhoud."

www.trilux.com/nl/

<< June 2013 >>
MonTueWedThuFriSatSun
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >