The Lighting Bible van Delta Light


The Lighting Bible van Delta Light
13-06-2013 9:17

De nieuwe ‘The Lighting Bible 10’ van Delta Light is ambitieus: meer dan duizend bladzijden met nieuwe vormen, kleuren en materialen, maar ook tal van technische innovaties en projectfoto’s. Voor het eerst is dit naslagwerk voor architecten en interieurontwerpers er ook als app, gratis te downloaden.De tiende editie van The Lighting Bible, die voor het eerst verscheen in 1997, laat meteen zien hoe Delta Light creatieve en functionele lichtoplossingen ontwerpt, met een sterke focus op innovatie en creativiteit. De catalogus brengt een nieuwe generatie krachtige LED's en opvallende nieuwe vormen, kleuren en materialen. Maar ook een sterk uitgebreide collectie buitenverlichting, nieuwe wallwash- en downlight-oplossingen en efficiënte innovaties in energieverbruik. Zo is The Lighting Bible 10 een praktische gids met technische informatie én sfeervolle inspiratie.

Technologie staat centraal in het ontwerpproces bij Delta Light. Zo werken de ontwerpers met 3D-printers om ideeën te vertalen naar prototypes, en om eventuele tekortkomingen bij te sturen. Het R&D-team is in enkele jaren flink uitgebreid en beschikt over een eigen testcentrum om alle producten extensief te testen en snel te kunnen omschakelen van idee tot afgewerkt product.

De catalogus omvat een uitgebreide reeks LED-innovaties, toegepast in zowel nieuwe ontwerpen als uitbreidingen van succesvolle productfamilies. "Door de sterk uitgebreide interne kennis combineert Delta Light een nieuwe generatie krachtige LED's met geoptimaliseerde optieken en reflectoren, wat zorgt voor nieuwe downlighters, wallwashers en maatwerk-LEDprofielen die grenzen verleggen op basis van efficiëntie en energieverbruik. Deze nieuwe generatie LED-verlichting houdt daarbij evenwicht tussen lichtkwaliteit en functionaliteit, met meer toepassingsmogelijkheden dan ooit", aldus een woordvoerder.

Delta Light heeft sinds jaren een breed assortiment buitenverlichting, een collectie die in The Lighting Bible 10 fors werd uitgebreid. "Ga je voor uplights onder een boom om een theatraal effect te creëren? Wil je spelen met eindeloze lichtlijnen? Of kies je LED's met lenzen om muren en structuren tot leven te brengen? Ruim honderd armaturen voor wanden, vloeren en plafonds bieden eindeloze mogelijkheden. Innovatieve technieken in verschillende stijlen, voor inbouw en opbouw.
Nieuw bij de buitenverlichting van Delta Light is dat veel toestellen naast grijsbruin nu ook verkrijgbaar zijn in een nieuwe donkergrijze kleur. Waar het grijsbruin voor een perfecte integratie tussen bomen en planten zorgt, laat het nieuwe donkergrijs de toestellen nauwelijks opvallen in strakkere omgevingen waar veel beton gebruikt wordt", aldus Delta Light.

Voor het eerst is The Lighting Bible ook beschikbaar als Ipad App voor mobiel gebruik, gratis te downloaden in de App Store. Met deze mobiele applicatie is snel door de catalogus te bladeren en gericht te zoeken op productnaam of toepassing. Ook zijn de noviteiten via de App overzichtelijk te ontdekken in het LookBook en is het mogelijk om via augmented reality extra productvideo’s te bekijken.

www.deltalight.com

<< June 2013 >>
MonTueWedThuFriSatSun
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >