Osram op Architect@Work


Osram op Architect@Work
18-04-2013 9:01

Verlichtingsproducent Osram presenteert drie nieuwe armaturen op de beurs Architect @Work. De LED-armaturen Silento en Arktika-P LED hebben een origineel en modern design wat tegelijkertijd ook energiezuinig en functioneel is. Het zijn allebei ultra platte armaturen met diverse toepassingsmogelijkheden. Bovendien heeft Osram een outdoor armatuur naar de stand op Architect @work meegenomen; de Traxon Nano Liner Allegro AC XB, een slanke verlichtingsoplossing voor buiten.

Silento is een pendelarmatuur met een zwenkbaar 7 inch LED panel. Kenmerkend zijn het ultradun en puristisch ontwerp, dat verkrijgbaar is in twee lengten. De Silento heeft uitstekende
efficiëntiewaarden en een lange servicelevensduur. Afhankelijk van de panelinstellingen, is een harmonieuze directe of indirecte lichtuitstraling beschikbaar in de aangename kleur 3.000 Kelvin. "Bijzonder geschikt voor bijvoorbeeld balies en boven eettafels", aldus Osram.Arktika-P LED is een ultraplat LED-armatuur met directe en indirecte verlichting. Dit armatuur is slechts 8 milimeter hoog en voldoet volgens Osram aan alle eisen van moderne kantoorverlichting door de UGR 19 waarde. Arktika-P LED is verkrijgbaar in de kleuren 830 en 840 en het armatuur zelf is er in de kleur wit (RAL 9016). Osram noemt als voornaamste toepassingsgebieden kantoren, foyers, advocaten- en dokterspraktijken.

Traxon NANO Liner Allegro AC XB kenmerkt zich door een hoge output, een ultraslanke vormgeving en energie-efficiëntie. Dit armatuur voor outdoor toepassingen (IP66) wordt rechtstreeks gevoed met AC-netspanning en is volgens Osram uitermate geschikt voor het aanlichten van architecturale gebouwen, horecapanden en gevels van winkels. Het armatuur is dimbaar op een standaard dimmer, is verkrijgbaar in drie armatuurlengtes en twee lichtkleuren (3000 / 4000 Kelvin). "Plug en play, snel en eenvoudig te installeren", besluit Osram.

Osram exposeert tijdens Architect @Work in hal 4, standnummer 172.

www.osram.nl


 

<< April 2013 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >