Aura Light start LED-productie


Aura Light start LED-productie
01-03-2013 8:57

De Zweedse lichtfabrikant Aura Light heeft een unieke LED lichtbron ontwikkeld die vanaf eind januari wordt geproduceerd in de eigen fabriek in Karlskrona. Het product maakt deel uit van het assortiment van duurzame en hoogwaardige lichtoplossingen. Aura Light produceert al jarenlang energie-efficiënte lichtoplossingen, waarvan een groot deel wordt ontwikkeld en geproduceerd in Karlskrona. Hier wordt nu de LED-productie aan toegevoegd. “Dit stelt ons in staat de kwaliteit, een duurzame productie en een efficiënte distributie te waarborgen”, zegt Martin Malmros, CEO Aura Light International AB.

LED-technologie is kostbaar en er zijn veel kwaliteitsproblemen, waardoor de levensduur aanzienlijk verkort wordt. Aura Light heeft daarom de Aura UltiLED Long Life geïntroduceerd met een gegarandeerde levensduur van 8 jaar. De LEDs zijn geplaatst in een hermetisch afgesloten buis waardoor de module beschermd is tegen chemische vervuiling en vocht - de twee meest voorkomende oorzaken van LED-systeemdefecten. De Aura UltiLED Long Life dient toegepast te worden met een nieuw LED-armatuur. De UltiLED is geen retrofit LED-buis, maar een nieuw type LED-lichtbron voor nieuwe LED-verlichtingsarmaturen en -oplossingen. Deze lichtoplossing biedt volgens de fabrikant maximale energie-efficiëntie en een lange, gegarandeerde levensduur.

<< March 2013 >>
MonTueWedThuFriSatSun
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >