Delta Light valt drie keer in de prijzen


Delta Light valt drie keer in de prijzen
05-12-2012 12:00

Bij Delta Light timmeren ze hard aan de toekomst met onder andere een nieuw gamma vol innovatieve producten. De West-Vlaamse specialist in architecturale verlichting heeft alweer enkele prijzen te pakken: drie iF Product Design Awards 2013 voor de modellen Tweeter, Boxter en Mohow.

Bijna 60 jaar staat de iF Product Design Award garant voor opmerkelijke designprestaties. Het wereldwijd erkende label bekroont jaarlijks producten die zich onderscheiden op het vlak van materiaalkeuze, vormgeving, afwerking en andere criteria. Een internationale, multidisciplinaire jury beoordeelde voor 2013 maar liefst 3011 inzendingen, verdeeld over 16 categorieën. In de categorie ‘Verlichting’ valt Delta Light drie keer in de prijzen. Drie nieuwkomers in het gamma – de Tweeter, de Boxter en de Mohow – dragen voortaan dus het alom gewaardeerde iF-logo.

Tweeter is verkrijgbaar als inbouw- en opbouwarmatuur voor het plafond en is zeer flexibel. Uniek is het ERS of Ex-centric Rotation System (octrooi aangevraagd), waarbij een asymmetrisch scharniergewricht toelaat het toestel in één vloeiende beweging te draaien en kantelen, ook onder extreme hoeken.

De Boxter is een tijdloze, makkelijk te gebruiken downlighter met een asymmetrisch ontwerp. Een vorm met een functie: het onderbrengen van de voorschakelapparatuur. En ook een vorm die gebaseerd is op rechtlijnigheid. Ontworpen om elke kamer richting en elegantie te geven. Door de voorschakelapparatuur naast en niet boven de lamp te plaatsen, ontstaat een opmerkelijk laag en compact opbouwarmatuur. De beide versies, met enkele en met dubbele lamp, zijn verkrijgbaar met halogeenlampen of met krachtige powerleds.

Mohow is een krachtige, functionele railspot voor commerciële toepassingen die tot 90° kantelbaar en tot 360° draaibaar is. De witgelakte kop heeft een licht conische vorm die naar drie centrale powerleds leidt, voor een maximale lichtopbrengst. Delta Lights unieke Equalising Filter Technolgy zorgt ook voor topefficiëntie gekoppeld aan een gelijkmatige lichtspreiding, zonder fragmentering of meervoudige schaduw. Geheel volgens Delta Lights vormtaal, zie je geen enkele schroef of verbinding.

<< December 2012 >>
MonTueWedThuFriSatSun
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >