LED aan wand en plafond


LED aan wand en plafond
11-10-2012 8:30

Lightronics introduceert drie wand- en plafondarmaturen: DOTT, DOTT XL en GEO. De armaturen zijn nieuw ontworpen en voorzien van LED. Voor de armaturen geldt een IP-waarde van 65 en een IK-waarde van meer dan 10. Het trio noviteiten wordt gepositioneerd onder het label ‘Hogro Plus’.

Martijn Beun, productontwikkelaar van de R&D-afdeling van Lightronics: “We wilden een familie ontwerpen die je als pakket bij nieuwbouw of renovatie kunt toepassen. De DOTT is een rond ontwerp met een wat bolle kap, die nu in twee maatvoeringen geïntroduceerd wordt: standaard en een XL-uitvoering.”  De DOTT XL kan bijvoorbeeld worden toegepast in hallen of bij liften, terwijl de standaard DOTT uitstekend naast de voordeur kan worden geplaatst. De DOTT wordt geleverd met 1.200 Lumen (120 Lumen per Watt), voor de DOTT XL is dat 3.200 Lumen. De DOTT kan met een frosted of een opalen kap worden geleverd.

Het meest verrassende armatuur uit het Hogro Plus segment is de GEO (zie foto). Leverbaar zonder afdekplaten of met één of twee afdekplaten. Standaard is de kleur antraciet.De armaturen die binnen het Hogro Plus-label gelanceerd worden, zijn ontwikkeld in samenspraak met de klanten. Jolande Wijman-Stokkink, Marketing Manager: “Tijdens Get Inspired sessies hebben wij interessante discussies gevoerd met onze klanten. Door stellingen voor te leggen en goed te luisteren naar de wensen en behoeften vanuit de markt heeft onze R&D-afdeling de prototypes verder kunnen ontwikkelen met als resultaat een drietal nieuwe Lightronics-armaturen onder het nieuwe label Hogro Plus.”

www.lightronics.nl

<< October 2012 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >