Verbatim sluit distributieovereenkomsten in Nederland


Verbatim sluit distributieovereenkomsten in Nederland
09-08-2012 10:05

Verbatim, leverancier van LED- en OLED-lichtproducten voor consumenten en bedrijfstoepassingen, heeft distributieovereenkomsten afgesloten met drie partijen in Nederland, waardoor de oplossingen van het bedrijf breed beschikbaar komen. De overeenkomsten zijn afgesloten met MediaMarkt, LEDLUX en Conelgro Schiedam.

Hoewel Verbatim bekendstaat als pionier in dataopslag, is het bedrijf ook al ruim een halve eeuw actief in verlichting. Het Verbatim-portfolio van LED- en OLED-producten is mede gebaseerd op de expertise van Mitsubishi Chemical Corporation.

Cristian Lissenberg, Country Manager Benelux bij Verbatim: “Wij zijn erg enthousiast over onze eerste partnerships met deze distributeurs. Zij onderstrepen hiermee het vertrouwen dat ze hebben in ons merk en in de talrijke voordelen van LED- en OLED-oplossingen. We hopen het netwerk snel verder uit te breiden, zodat de consument de LED-verlichting van Verbatim overal kan aanschaffen. We merken namelijk dat zowel consumenten als bedrijven op zoek gaan naar duurzame oplossingen om hun traditionele verlichting te vervangen. En met ons steeds groeiend LED-verlichtingsportfolio bieden we steeds meer innovatieve technologieën die ontworpen zijn voor een betere belichting en ervaring.”

www.verbatim.com

<< August 2012 >>
MonTueWedThuFriSatSun
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >