Noviteiten van Delta Light


Noviteiten van Delta Light
14-06-2012 10:01

Nog geen jaar na de lancering van de Lighting Bible 9, introduceert Delta Light wederom een reeks noviteiten. "Stuk voor stuk uitblinkers op het vlak van ontwerp, efficiëntie en energieverbruik", aldus de specialist in verlichting. De noviteiten waren te zien tijdens de beurs Design District van 7 tot en met 9 juni in Zaandam.

Verkrijgbaar als inbouw- en opbouwarmatuur voor het plafond, introduceert Tweeter volgens Delta Light een nieuwe kijk op flexibiliteit. Zowel in techniek als wat de gebruiksmogelijkheden betreft is Tweeter een opvallende nieuwkomer in het Delta Light-assortiment.

Innovatief is onder meer het ERS of Ex-centric Rotation System, waarvoor Delta Light octrooi in aanvraag heeft. Dit asymmetrisch scharniergewricht zorgt ervoor dat het armatuur in een vloeiende beweging kan draaien en kantelen, zonder gevolgen voor de bruikbaarheid. Deze techniek is zo ontworpen, dat het licht nooit 'gehinderd' wordt. Rond de centrale LED zit een aureool: een cirkelvormig licht, gebaseerd op Delta Lights gloednieuwe Oreo-principe. Welke hoek je ook kiest, er is altijd een volle lichtstraal. Interessant voor het creëren van een gezellig effect met strijklicht op de wand.

Als inbouwarmatuur gaat Tweeter naadloos op in zijn omgeving. De voorkant van de spot is identiek aan die van het opbouwarmatuur dat aanpassen en bijregelen eenvoudig maakt. Daarnaast voorkomt dubbele behuizing inkijk in het plafond. En met de beweegbare binnenkant is de verlichting optimaal naar wens af te stemmen.
"De Tweeter On is naast stijlvol ook zuinig zonder kwaliteit in te leveren", aldus Delta Light. Het armatuur is beschikbaar als enkele of dubbele spot, met de Reo LED array technology (met meerdere LED's in een matrixopstelling). Zo vormt het een alternatief voor 50 Watt halogeenlampen. Evenveel licht en warmte, maar met een verbruik van slechts 12 Watt.

De inbouw- en opbouwmodellen zijn zo ontworpen dat de behuizing alle warmte keurig afvoert, zodat de LED's makkelijk tot 50.000 branduren halen, beklemtoont Delta Light. Waar de Tweeter On enkel beschikbaar is met LED, is de Tweeter inbouwversie beschikbaar met LED, halogeen of ontladingslampen. Beiden zijn geschikt voor zowel residentiële en commerciële toepassingen.
 

<< June 2012 >>
MonTueWedThuFriSatSun
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >