Delta Light breidt educatief programma uit


Delta Light breidt educatief programma uit
14-03-2012 9:13

In vervolg op de succesvolle lezingenreeks Spatial Senses, organiseert de BNI in 2012 wederom een nieuwe reeks bijeenkomsten, dit jaar Spatial Experiences genaamd.  Delta Light sponsort de lezingenreeks.

 

Delta Light wil continu, op verschillende plaatsen, in contact zijn met de doelgroep. Sponsoring van de BNI lezingenreeks in Pakhuis De Zwijger in Amsterdam is daartoe een logische manier. Hier komen interieurarchitecten, kunst- en cultuurliefhebbers, metropolieten en personen met een brede interesse tezamen om maatschappelijk relevante, aan interieurarchitectuur gerelateerde lezingen bij te wonen. Bovendien zijn de sprekers bij de BNI lezingenreeks altijd toonaangevend en vooruitstrevend. Aldus het bedrijf.

 

Spatial Experiences bestaat uit zes lezingen door toonaangevende sprekers. De eerste start donderdag 22 maart om 19:30 uur en staat in het teken van herbestemming. De lezingen vinden plaats in Pakhuis de Zwijger. De volgende bijeenkomsten zijn op 24 mei, 28 juni, 13 september, 1 november en 13 december.

 

 

Entree is gratis, aanmelden kan via secretariaat@bni.nl. De lezing duurt tot 21:15 uur, daarna is er uitgebreid gelegenheid om na te praten in het café onder het genot van een door Delta Light aangeboden drankje. Meer informatie over Spatial Experiences is te vinden op de website van Pakhuis de Zwijger en op de website van de BNI.

 

Naast de sponsoring van lezingen, neemt Delta Light ook zelf het woord. Zo was er eind februari het eerste Triple20 event – architectural solutions in practice, en zijn er weer DDD sessies – Delta Light’s Derde Donderdag. Deze netwerkborrels met interessante sprekers vinden plaats in de Delta Light showroom in Amsterdam.

 

Delta Light wil met lezingen, events en workshops de klemtoon op een sterk inhoudelijk programma en networking leggen, telkens gebracht in een aangenaam en ongedwongen kader. Aangevuld met productopleidingen en infosessies omtrent lichtplanning biedt Delta Light een breed educatief programma.

<< March 2012 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >