NSVV Werkcongres richtlijn openbare verlichting


NSVV Werkcongres richtlijn openbare verlichting
07-03-2012 9:17

De Nederlandse Stichting voor Verlichtingskunde (NSVV) organiseert een werkcongres met als thema de introductie van de nieuwe Richtlijn voor Openbare Verlichting (ROVL-2011). Het congres vindt plaats op 29 maart tijdens de beurs Intertraffic in de Amsterdam RAI.

 

De introductie van de nieuwe Richtlijn voor Openbare Verlichting is een belangrijke stap voorwaarts geweest voor de toepassing van licht in de openbare ruimte in Nederland. Het sluit aan bij de wens om tot goed afgewogen, duurzame keuzes te komen. Toch resteren er nog enkele ‘open eindjes’ die om invulling vragen.

 

De ROVL is vooral toegespitst op de reguliere openbare verlichting. Er is echter meer te beleven in de openbare ruimte. Denk aan de inrichting van bijzondere gebieden, zoals uitgaans- en winkelgebieden en de  toepassing van camera’s. Ook het gebruik van reclameverlichting en het aanlichten van gebouwen heeft zo zijn effect op de omgeving. Het gebruik van materialen (type en kleur) heeft zijn reflecties en effecten op de beleving van licht in de openbare ruimte.

 

De Nederlandse Stichting voor Verlichtingskunde (NSVV) wil graag met belangstellenden en geïnteresseerden in gesprek over deze onderwerpen. Met dit werkcongres wil NSVV wensen inventariseren en vaststellen op welke speerpunten de NSVV zich in de (nabije) toekomst moet gaan richten. Dit kan leiden tot nader onderzoek en/of het ontwikkelen van  aanbevelingen voor de genoemde onderwerpen.

 

In 2012 is op soortgelijke wijze de ontwikkeling van de ROVL-2011 ‘gestroomlijnd’. Deze aanpak is door de Nederlandse markt, maar ook internationaal, als zeer waardevol ervaren. De NSVV roept belangstellenden daarom op om deel te nemen aan dit congres en wensen en ideeën met de NSVV te delen.

 

Het volledige programma is te vinden op de site van het NSVV. Geïnteresseerden die voorafgaand aan het congres vragen hebben die niet terug te vinden zijn bij de invulling van het programma kunnen deze vragen mailen naar info@nsvv.nl  De organisatie probeert vervolgens deze vragen in het programma in te passen.

 

Inschrijven kan door middel van het aanmeldingsformulier op de site www.nsvv.nl. NSVV-leden betalen € 125,- per persoon, niet-leden € 175,-

<< March 2012 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >