Inschrijving Velux Trophy 2012 geopend


Inschrijving Velux Trophy 2012 geopend
17-11-2011 2:00

De Velux Trophy wordt in 2012 voor de tweede keer door Velux Nederland uitgereikt aan een recent opgeleverd woning- of utiliteitsbouwproject. De inschrijving voor deelname is nu geopend. Een onafhankelijke jury beoordeelt de projecten aan de hand van verschillende criteria waaronder het met behulp van Velux-producten creëren van een optimale daglichttoetreding en een comfortabel binnenklimaat en de samenwerking binnen het project tussen architect, aannemer en bouwmaterialenleverancier.

Het winnende project ontvangt de ‘Velux Trophy’ en een geldbedrag van 7.500 euro verdeeld over de deelnemende architect, aannemer en bouwmaterialenleverancier. Inschrijven kan tot 1 oktober 2012.

Studies hebben uitgewezen dat daglicht een positieve invloed heeft op de gezondheid, prestaties en leercapaciteit van mensen. Om duurzaam te bouwen met optimale daglichttoetreding en een comfortabel wooncomfort is het belangrijk voldoende glasoppervlak en natuurlijke ventilatie toe te passen. Hierdoor ontstaat meer daglichttoetreding, een betere lichtspreiding en meer wooncomfort in een ruimte.Winnaar Velux Trophy 2010, De Brede school De Zuidlanden.


“Een goede hoeveelheid daglicht in een gebouw begint met de ambitie van zowel opdrachtgever, architect, aannemer als bouwmaterialenleverancier. Door samen te werken behalen ze een beter eindresultaat met optimale daglichttoetreding en een comfortabel binnenklimaat. Bij steeds meer projecten wordt hier in alle fasen van het ontwerp en bij de uitvoering over nagedacht. De Velux Trophy is ontstaan doordat Velux Nederland graag de gezamenlijke inspanningen voor deze projecten wil belonen. De Brede school De Zuidlanden van architect Yushi Uehara (Zerodegree Architecture), Dijkstra Draisma (aannemer) en NVB Vermeulen (Bouwmaterialenleverancier) is als winnaar van de eerste Velux Trophy een goed voorbeeld voor potentiële inzendingen voor dit jaar”, aldus Michel Kalis, commercieel directeur van Velux Nederland.Nogmaals de winnaar van de Velux Trophy 2010, De Brede school De Zuidlanden.Projecten die in de periode 1 september 2010 tot 1 oktober 2012 zijn opgeleverd, kunnen tot 1 oktober 2012 worden ingeschreven voor deze competitie. Het registratieformulier staat op www.velux.nl/trophy.
 

<< November 2011 >>
MonTueWedThuFriSatSun
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >