PiD permanent in Materia Inspiration Centre


PiD permanent in Materia Inspiration Centre
26-05-2011 10:08

Eind deze maand wordt in Amsterdam het Materia Inspiration Centre geopend (aan de Pedro de Medinalaan 1b te IJburg). Partners in Design zal zich doorlopend presenteren in dit nieuwe inspiratiecentrum voor met name architecten, interieurontwerpers en stylisten.

In dit centrum staan inspiratie en kennisuitwisseling centraal op het gebied van innovatieve materialen en technieken. Ruim 1.400 vierkante meter inspiratie met materiaalsamples, interactieve kennisuitwisseling, thematentoonstellingen, lezingen, workshops, flexplekken, een bibliotheek plus het gehele Materia-archief met duizenden samples: verzameld op één centrale plek.

Op deze inspirerende locatie zullen diverse evenementen worden verzorgd; veelal in samenwerking met overkoepelende instanties zoals de BNA, BNO, BNI en organisaties voor de materiaal- en maakindustrie.

Het team van Materia selecteert al meer dan 10 jaar wereldwijd de meest inspirerende materialen van internationale producenten op basis van technische, esthetische of maatschappelijke relevantie. Het Materia Inspiration Centre is daarom, samen met de database van materialen, een enorme bron van inspiratie en innovatie.

Partners in Design zal een doorlopende, regelmatig wisselende, presentatie verzorgen in dit Materia Inspiration Centre. Het bedrijf biedt uitgekiende vloeroplossingen, onder meer via de design vinylstroken en -tegels van de merken Amtico en Spacia. Of met de designtapijten van Infloor en Girloon.
 

<< May 2011 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >