Nieuw: Forbo Flooring


Nieuw: Forbo Flooring
23-06-2009 9:33

De verkooporganisaties van Forbo Flooring en Bonar Floors gaan in Nederland samen verder onder de naam Forbo Flooring. Met het samengaan van de twee organisaties wordt het aanbod van vloerbedekking van Forbo breder en completer. Want naast de bekende collecties Marmoleum, Novilon, projectvinyl en projecttapijt omvat het assortiment nu ook de merken Coral en Flotex..

Bekende producten die in het Forbo assortiment worden opgenomen zijn de schoonloopsystemen van Coral en Flotex, een harde textiele vloerbedekking. Daarnaast wordt ook het aanbod projecttapijt uitgebreid met de tapijttegelseries van Tessera en Westbond. Alle merken van Bonar Floors hebben hun waarde in de markt reeds bewezen en vormen een goede aanvulling op het productportfolio van Forbo. Als totaalaanbieder op het gebied van vloerbedekking heeft Forbo Flooring nu nog meer inspirerende vloeroplossingen voor elke omgeving.

Forbo Flooring, verantwoord marktleider Forbo Flooring is met een marktaandeel van ruim 60 procent leider op de wereldmarkt voor projectvinyl en linoleum vloerbedekking. Naast vloerbedekkingen ontwikkelt, fabriceert en verkoopt Forbo een compleet pakket professionele serviceproducten. Alle Forbo-producten worden gekenmerkt door een hoge mate van functionaliteit en duurzaamheid. Forbo Flooring zet zich in voor milieuvriendelijke productie en uitgebreide klantenservice. Forbo Flooring Systems is onderdeel van de Zwitserse Forbo Groep, beschikt over negentien productiebedrijven en heeft vestigingen in dertig landen.

 

<< June 2009 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >