Eén merk voor drie kernactiviteiten


Eén merk voor drie kernactiviteiten
05-04-2007 8:57

De internationale Forbo Groep, producent en leverancier van vloerbedekkingen, lijmen en transportbanden, brengt eenheid in zijn merkenstrategie. Hiermee kiest het bedrijf voor één overkoepelend merk, waarin de drie kernactiviteiten zijn ondergebracht. Het betreft vloerbedekkingen, transportbanden en lijmen.

Al deze activiteiten worden voortaan verricht volgens één gezamenlijke visie en missie, gemeenschappelijke waarden en nieuwe competenties.

Forbo Groep heeft zijn kernactiviteiten als volgt gebundeld: Forbo Flooring Systems voor vloerbedekkingen, zoals Marmoleum en Novilon; Forbo Movement Systems voor transportbanden, zoals Siegling; Forbo Bonding Systems voor lijmen, zoals Eurocol, Swift en Helmitin.

Eurocol BV uit Wormerveer maakt al sinds de oprichting in 1972 deel uit van Forbo Groep. Het bedrijf staat bekend als toonaangevend producent en leverancier van lijmen en aanverwante producten voor de installatie van keramische wand- en vloertegels en vloerbedekkingen. Eurocol werkt in het eigen ontwikkelingslaboratorium en testcentrum voortdurend aan productinnovaties, waarbij de ontwikkelingen in de markt als leidraad dienen. Dit heeft een breed assortiment producten opgeleverd, zowel voor de professionele, als doe-het-zelfmarkt.

De producten van Eurocol zullen herkenbaar blijven onder de nieuwe vlag. Alle verpakkingen dragen de productnaam 'Eurocol' en ook internationaal is Eurocol de naam voor alle producten voor het installeren van keramische wand- en vloertegels en vloerbedekkingen.

De meest in het oog springende verandering voor de klant is het nieuwe Forbo Bonding Systems-logo, dat voortaan het drukwerk en de huisstijl siert. Forbo Groep verwacht dat de nieuwe merkenstrategie het bedrijf in al zijn disciplines zal ondersteunen bij de verdere ontwikkeling van de internationale markten en bij de onderlinge samenwerking binnen de groep.
 

<< April 2007 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >