Tarkett presenteert Nederlandse Restart-partners


Tarkett presenteert Nederlandse Restart-partners
08-01-2020 8:00

Tarrkett is ervan overtuigd dat we verstandig moeten omgaan met onze natuurlijke hulpbronnen. Met de overtuiging om te werken aan een duurzamere, circulaire economie hebben de eerste partners toegezegd samen te werken aan het ReStart-programma van Tarkett.

"Met het ReStart-programma werken we samen met onze partners om snij-en restafval van onze vloeren op een duurzame manier te beheren", aldus het bedrijf. "Wij zijn blij dat onze ReStart partners dezelfde visie delen en willen samenwerken aan een duurzamere toekomst."

Het ReStart-terugnameprogramma helpt volgens Tarkett bij het maken van de overstap naar een duurzamer economisch model. "We willen bijdragen aan een duurzame toekomst door onze klanten te helpen bij het beheer van snij- en restafval van vloeroplossingen. Op die manier helpen we met het beschermen van de natuurlijke hulpbronnen en het milieu. Daarom nodigen we u graag uit om deel te nemen aan ons ReStart-inzamelprogramma. Samen maken we het verschil!"

Het bedrijf is trots op de eerste Nederlandse ReStart-partners die de overstap maken naar een duurzamer economisch model. Het betreft de volgende partijen (in alfabetische volgorde):www.tarkett.com 


Deel op Social Media<< January 2020 >>
MonTueWedThuFriSatSun
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >