IVC op New Materials Route DDW


IVC op New Materials Route DDW
21-10-2019 8:00

Voor haar presentatie tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven heeft Broeinest gekozen voor de creatieve vloeroplossingen van IVC Beyond Flooring. Broeinest is hierdoor opgenomen in de New Materials Route. Dutch Design Week vindt plaats van zaterdag 19 oktober tot en met zondag 27 oktober.
 

Broeinest is volgens een woordvoerder getransformeerd in 'dé design hotspot in het hart van de Dutch Design Week'. "Dit jaar tonen ze ‘Below the Surface’, actuele trends worden tastbaar in acht conceptuele werelden, met onder andere vloeren van IVC, die de basis vormen van een organisch landschap."

Dit wordt aangevuld met werk van toonaangevende designers en jong talent. "IVC toont een gedurfd kunstwerk van diverse vloercombinaties: een stijlvol patroon van Tapijttegels, Heterogeen Vinyl, LVT en Studio Moods; all Made in Belgium."


De New Materials Route laat zien hoe ontwerpers niet alleen nieuwe producten ontwerpen, maar ook de materialen waar ze van gemaakt worden. Experimenten worden getoond op het gebied van circulariteit, biomaterialen, nieuwe esthetiek en materiaalonderzoek en -toepassingen. 
 

"Deze route is een perfecte manier om een bezoek aan de DDW te beginnen. Maar er gebeurt nog meer dan er op de routes te vinden is. Op DDW is verdwalen onmogelijk, je kunt alleen maar meer inspiratie tegenkomen."

Broeinest Eindhoven is te vinden aan de Torenallee 45 in Eindhoven.
 

www.ivc-commercial.com


Deel op Social Media<< October 2019 >>
MonTueWedThuFriSatSun
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >