Showroom Objectflor in Van Nellefabriek


Showroom Objectflor in Van Nellefabriek
04-06-2019 11:30

Objectflor opent deze maand haar nieuwe showroom op het iconische terrein van de Van Nellefabriek in Rotterdam. De showroom bevindt zich in Het Expeditie Gebouw, recent omgetoverd tot een stimulerende werkomgeving voor diverse bedrijven.

Naast de presentatie van de collecties van Expona en Polyflor zullen op de nieuwe locatie ook activiteiten en evenementen worden georganiseerd voor de A&D community en klanten en relaties. Maarten Emck, Sales Director Benelux: “De prachtige en indrukwekkende Van Nellefabriek is een fantastische en creatieve omgeving om onze producten en mogelijkheden te laten zien. Het is een genot om hier te werken en gasten te ontvangen.”

Nieuw gestart bij Objectflor is Marjolein Ras. Binnen het salesteam is zij verantwoordelijk voor de voorschrijvende industrie. Binnen het team en Objectflor zal zij ondersteuning brengen op het gebied van design. Marjolein Ras: “Mijn uitdaging is voor ieder project een mooie vloer te realiseren. Met 20 jaar ervaring in de projectvloeren weet ik hoe belangrijk het is om waar te maken wat ik beloof. Ik zie ernaar uit om met het brede productportfolio van objectflor opdrachtgevers te adviseren en inspireren.”

www.objectflor.de


Deel op Social Media<< June 2019 >>
MonTueWedThuFriSatSun
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >