Forbo 'ontzorgservice' in schoolproject


Forbo 'ontzorgservice' in schoolproject
30-04-2019 8:30

Het onlangs gerenoveerde Niftarlake College in Maarssen heeft gebruik gemaakt van het zogenoemde 'System Solutions' van Forbo Flooring. De vloerenfabrikant spreekt in dit kader van een 'totaaloplossing'.

Afgelopen zomer liet de school voor 4.600 vierkante meter aan Marmoleum vloeren installeren, aangevuld met Coral schoonloopmatten. "Forbo bood met haar ontzorg-service System Solutions een totaaloplossing die een garantie van 10 jaar geeft op het complete systeem, van primer tot en met de geïnstalleerde vloerbedekking", aldus een woordvoerder.

Voor Guus Dreu, hoofd Facilitaire Zaken, was deze service erg welkom. "Dankzij System Solutions werd de klus binnen zes weken geklaard zodat de kinderen weer op tijd naar school konden." 

Alle vloerprojecten vanaf 300 vierkante meter komen in aanmerking voor System Solutions, met 10 jaar garantie op het complete systeem. Er zijn enkele voorwaarden. Zo moet het project vóór de uitvoering bij de accountmanager worden aangemeld. De vloerenbedrijven verplichten zich om producten van Forbo en Eurocol te gebruiken; dat zijn naast vloerbedekking van Forbo ook de nieuwste primers, lijmen en egalisatiemiddelen van Forbo Eurocol. De keuze voor het vloerenbedrijf staat de opdrachtgever vrij. “Forbo is volledig onafhankelijk en bepaalt niet met welke projectinrichter de klant in zee gaat”, vertelt Marcel van den Berge, national salesmanager van Forbo Flooring. “Wel bieden we een professioneel advies en geven we zonodig referenties op van betrouwbare vakbedrijven."

www.forbo-flooring.nl


Deel op Social Media
<< April 2019 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >