Intercombi brengt Tamija op NL-markt


Intercombi brengt Tamija op NL-markt
24-04-2019 10:00

Intercombi brengt Tajima pvc-vloeren hernieuwd op de Nederlandse markt. Tajima is marktleider in Japan en is ook in Nederland bekend. "Het product word geroemd om de kwaliteit", aldus Intercombi.

Aan Intercombi is de vraag gesteld of zij exclusief voor de Nederlandse markt de Tajima produkten wil herintroduceren en verdelen. Daar Intercombi al circa 25 jaar ervaring heeft met Tajima-vloeren in het buitenland en Nederland en overtuigd is van de kwaliteit heeft Intercombi deze mogelijkheid met beide handen aangegrepen.

"Naast de ParquetVinyl-vloeren op basis van SPC met klikverbinding van Lamett is de dry back en loose lay een prachtige aanvulling op het totaal programma pvc vloeren van Intercombi. Lamett heeft zich met haar productie van ParquetVinyl vloeren volledig toegelegd op zwevend te plaatsen pvc-vloeren en afgezien van verdere productie dry back en loose lay waardoor beide kwaliteitsmerken elkaar goed aanvullen."

Intercombi introduceert de nieuwe 2019-collectie van Tajima dry back bestaande uit ongeveer dertig dry back-decors in zowel lange en brede delen met embossing als ook standaard formaten en tegelafmetingen. "Ook de loose lay 5 mm producten met extra gepatenteerde antislip en dubbele stabilisatie worden in plankmodel die ook als op het ogenblik erg populaire visgraat motief geplaats kunnen worden als in tegelafmetingen aangeboden."
 

www.intercombi.nl


Deel op Social Media
<< April 2019 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >