Succesvolle Kennisdag Onderwijs


Succesvolle Kennisdag Onderwijs
24-04-2019 8:00

De kennisdag hoger & universitair onderwijs die Forbo Flooring onlangs organiseerde in de Dining Hall van de Universiteit Utrecht is een groot succes geworden met enthousiaste deelnemers uit de wereld van de architectuur, facility management en adviseurs uit het hoger onderwijs. Ze omschreven het programma dat bestond uit presentaties van experts uit verschillende disciplines als zeer inspirerend.

Titia Luiten, partner bij JHK Architecten, sprak over de impact van een gebouw op haar omgeving, als actueel voorbeeld fungeerde de Notre Dame. Marij Veugelers van de Universiteit van Amsterdam vertelde over de onderwijsruimte voor de toekomst. Wim Pullen, directeur Center for People and Buildings, ging in op de zoektocht naar een betekenisvolle leer- en werkomgeving. Hij voorziet dat gebouwen steeds meer menselijke eigenschappen krijgen, terwijl de gebruikers ‘verdingen’.Teun van Wijk, partner bij ICS adviseurs, en Marieke Meulman, segmentmanager onderwijs bij Forbo Flooring, deelden een aantal stimulerende en fraaie leer- en werkplekken op universiteiten, hogescholen en ROC’s.

De plaats van handeling was de nieuwe Dining Hall op de internationale campus van de Universiteit Utrecht: een bijzondere ontmoetingsplek gevestigd in de voormalige Kromhoutkazerne. Het ontwerp werd gedaan door interieurarchitect Eline van der Heijden die de thema’s ontmoeten en leren op een bijzondere manier combineerde. Bij de renovatie van de oude eetzaal stond duurzaamheid centraal. Zo zijn veel oude meubels opgeknapt. Daarnaast zijn er voornamelijk natuurlijke materialen gebruikt zoals hout, metaal en CO2-neutraal Marmoleum en is er optimaal gebruik gemaakt van het natuurlijke licht.
 

www.forbo-flooring.nl/onderwijs


Deel op Social Media
<< April 2019 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >