'Onbeperkte ontwerpvrijheid gevelpanelen'


'Onbeperkte ontwerpvrijheid gevelpanelen'
24-04-2019 8:30

M2uur, gespecialiseerd in de ontwikkeling van wand- en gevelprints, heeft met de Noorse gevelfabrikant Sreni een nieuwe collectie prints ontwikkeld die architecten onbeperkte vrijheid van ontwerpen bieden. Revolutionair aan de nieuwe collectie prints is dat de beelden geheel digitaal zijn opgebouwd.

"Voorheen zat een architect vast aan een beperkte designcollectie van fabrikanten", aldus M2uur. "Vooral met natuurlijke uitingen zoals marmer, hout en corten was de keuze beperkt." Met deze nieuwe ontwikkeling nodigt M2uur architecten uit om in totale vrijheid te ontwerpen.

Een van de acht dessins: corten.

De in eigen beheer ontwikkelde scripts stellen M2uur in staat om elke gevel of binnenwand van unieke panelen te voorzien. "Hierdoor wordt een naadloze aansluiting gecreëerd en behoren zichtbaar repeterende panelen tot het verleden. Daarnaast zorgen de digitale scripts ervoor dat alle ontwerpen binnen de collectie aangepast kunnen worden in kleur, formaat en detaillering. Zo ontstaat een maximale beeldoptimalisatie en een product van hoogstaande kwaliteit."

De nieuwe collectie van Steni is gestart met acht nieuwe designs. "Het zal echter het begin zijn van een nieuwe ontwikkeling met ongelimiteerde mogelijkheden. Ook voor binnenwanden en stand- en decorbouw is de toepassing buitengewoon geschikt."

Yellow Sandstone.

Het Noorse bedrijf vroeg M2uur bv een nieuwe collectie te ontwikkelen voor hun Vision panelen. Steni Vision is een glasvezel versterkte steencomposiet met een bedrukt oppervlak. De panelen kunnen afgewerkt worden in drie verschillende glansgraden.

De nieuwe collectie is te zien in de showroom van Steni Benelux in ‘s-Hertogenbosch. "Tevens is er een speciale patronen generator gelanceerd waar geïnteresseerden kunnen stoeien met de vele mogelijkheden van de unieke ontwerpen." 


www.m2uur.nl


Deel op Social Media
<< April 2019 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >